Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Farid Kamil bersama Kekasih barunya?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

29 comments

  1. oi web celaka. main ddos ker.. xper, bukan kami tak tahu alamat rumah u..

    jaga lah ko..

  2. siot jer..die nak lebih populariti kot..melayu oo melayu sama kite jgn berdendam jgn berdengki..gi la kaco israel tuh

  3. AkuHakimMahkamah

    Pehal plak nih… tak abis2 lagi ke???
    Dah la tu… Takde saper2 pun untung kalau terus cam ni.

  4. ko ni bodoh btul lah akuhakim, ko tak tak tahu media malaya nie org nya babun siot, main send ddos smpi hank website org..

  5. bodoh bangang geng geng justkhai ni…bukan kene ddos.memang sengaja cari nahas fitnah orang…

  6. BTW..
    mat ialah admin izyan, laman webnya telah down hampir 2 hari. Kasihan.. takziah buat anda

  7. bacul ke tak approve komen.. haha.. menyamar jadi ddos ke bang? backup diri sendiri….. Booooooooo……

    masanya akan tiba. jeng3…

    • ddos berasal dari Selangor berpandukan kepada no. IP beliau.. si khainzir takut dgn bayang2 sendiri.. jgn salah org, nanti kelak menyesal buat kali ke-2

  8. adoilah..penat abg tengok korang ni gadoh.
    benda camni leh setel ngan cara baik. bukan ngan cara camni.
    bawak2lah berbaik; khai & hafifi..

    tak syok abg tgk korang dok bergadoh2.

    • sorry.. sy bukan hafifi.. khainzir telah serkup jarang.. dan die sudah malu sendiri kerana menuduh org yg salah, malah kerap menuduh sy mencaci di blognya, yg pasti, sy tidak memaki & segala komen sy mengenai fakta2 mengenai dirinya telah dibuang @ disimpan dan tidak dipaparkan di blognya.. sy takkan berhenti selagi dia tidak maaf kerana memulakan pergaduhan mengenai entri watermark di entri di'bawah. sy takkan mula mengganggu orang kalau orang tidak mula mengganggu sy. sekian..
      http://mediamalaya.com/promosi-pengiklanan-oh-art

  9. NI KES APE PLAK???????

  10. abg mintak maaf.tapi abg mengikuti blog ni & blog khai.
    X seronok tgk blogger muda cam hangpa ni gaduh2..
    kalu boleh diselesaikan, selesaikanlah ngan cara baik.

    • insya-Allah saye akan berhenti apabila dia berhenti mencari pasal dgn saye di mane2 blognya. kalau abg ikuti perkembangan kedua2 blog, abg pasti sedar siapa yang mulakan dulu & siape yg seharusnya meminta maaf. saye tak akan busuk hati jika saye tidak diganggu dulu. sy ade prinsip saye, saye tak ganggu orang maka orang jangan ganggu sy…

  11. AkuHakimMahkamah

    Selepas mendengar penjelasan dari kedua-dua belah pihak maka saya menjatuhkan hukuman… dua-dua berhenti memblog sebab bergaduh dan perangai macam budak-budak tadika… baik buat kerja amal untuk isi tabung GAZA ader gak la faedahnya…pahala pun dapat..

  12. Salam semua…mat, berhati2 bila type dlm blog. Tuh dah berbentuk ancaman dan apa2 jadi pada si tuan punya blog, anda akan dicari dulu. Pada tuan punya blog pulak, tak salah kalu kita pohon maaf dulu. Permohonan maaf bukan hanya bila kita buat silap aje diucapkan…Beralah bukan bererti kita bersalah atau kalah dan menang pula bukan bererti kita juara…tapi mengalah adalah menang yang penuh berhemah..

  13. alahai mcm2 dah gaduh la plak.. dah tua2 pun nk gaduh lg.. xsesuai..
    apa kt tukar topic komen gurlfren farid kamil.. emmm.. yg dulu cantik lg kan?? test org brbeza.. mata org memndang pun brbeza..
    p/s jng gaduh2 eee..

  14. nk gado pon xde gne..
    yo farid kamil
    cple dgn aku ag bez… jom

  15. bodoh punye owner blog ni..

  16. ish2…dari atas aku bc …takder 1 pun komen pasl si farid tu..kes gaduh pulak..sng cmni..korang wat tajuk bru..perang blog..senag nak komen…tak phm toi..

  17. aik?????gadoh lak….

  18. tah ape2 la korang ni…..

  19. Heh Farid lawa lagi si Irma tu
    hehehe Nabil yg dapat

  20. omg .. ! pehhh .. fitnahhh siottt

counter statistics