Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Fasha Sanda Berkemban

(Gambar) Fasha Sanda Berkemban

Selepas lama menyepi atau mungkin dipulau wartawan media. Fasha kini kembali untuk filem terbarunya arahan Prof. Abdul Razak Mohaideen. Di’sini terdapat gambar Fasha Sanda berkemban ditepi perigi antara salah satu babak untuk filem terbarunya ini. Apa yang menarik, sila lihat gambar ke-3 seperti kelengkang Fasha sedang di’raba oleh Prof. Abdul Razak Mohaideen. Hehehe.

fasha1

fasha2

fasha3

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

16 comments

  1. artis2 ni memang suke berlakon scene2 macam ni ke?
    yang si pengarah plak, agak2 ler kalau nak ajar berlakon.. tangan cam nak terkena jer tuh.. ke sajer2.. heheheh

    • udah2 laa fasha oii..skrg nie zaman org meninggal terkezut..kang fasha xsempat nk ngucap lak….taubat laaa deq non oiii

  2. rilek je dia bkemban

  3. Sumer sama aje…sape2 yg terlibat dlm bidang ni..xde sape pon yg leh pakai..hancus..haprak..hampeh kepala wakakaka

  4. oh fashaku sendat….em sendatnyeeee

  5. YB.NIZAR JAMALUDDIN

    Publisiti murahan…!!!
    telanjang macamana pun tetap artis murahannnnn….

  6. kenapa dia mengerang semacam je dkat pic ke-2 tu?? apa yg dilakukannya dengan daun pandan tu??

  7. ini babak gugurkan janin lor

  8. kokye nk wak real pun xkan smpi nk kena wak btul2… x sesuai aaa. Tp cam best je crita ni…sure aaa seram ni. Imagine wak appointment nk share cite seram tetiba yg dtg tu btul2 hantu… tu bkn daun pandan aaa, tu daun nenas… tu salah satu cara nk gugurkan kandungan. selain tu ade gak guna daun lalang…

  9. agak2 ar nak berlakon..ee..tak kan cari duit sampai sanggup berlakonkan babak macam tu..ee…jauhkan lah dari ku

  10. tak tau nak komen pa dah
    kalopun naj jadikan filem tu sbg
    satu mesej utk org lain
    tp agak2 le kan…
    sedih aku sedih…

  11. daripada pelakon sampai ke pengarah sumer bengong..gatal..
    yg sorang konon2 nak ajar tapisebenarnya nak tengok…
    yg sorang konon2 tak paham tp sebenarnya.. seronok!!!

  12. ak ketinggalan bab2 artis kat msia ni..ei apsal fasha dpulau kan? sbb dia gedik ker? haahha!~ 😛

counter statistics