Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Fasha Sanda bertudung

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

16 comments

  1. tu dia..pompuan yang pakai tudung (selendang) biru gambar last tu..botox bukan main kat pipi na…cantik sgt ka lagu tu wahai pompuan…sedarlah diri sket…kita ni manusia bukan selama2nya hidup kat muka bumi ni…sampai masa kembali ke tempat asal kita…nak jawab apa dengan PENCIPTA kat sana nanti wahai pompuan tak sedar diri…

  2. buruk jew…xdew seri lngsg

  3. kok ye pn, jgn la ckp fasha ni monyet.. admin pnye statement, ngalahkn pengkomen.. sy bkn backing fasha tp pd firasat sy, dia pakai tudung time ni, coz m'hormati majlis tu. klu majlis2 yg 'tunjuk2 langit' tu, lain la. yg hipokrit tu, mcm 'artis terlampau'; dulu ye2 b'tudung (wlu pn x rapat). la ni, hancus! bila dh gleme balik, tudung pn tanggal..

  4. byknye die mkn…penat kot…

  5. Agree with Nash 😉 whatever it is, don't judge people like we're perfect..

  6. APA SALAH DIA HORMAT MAJLIS

  7. hipokrit ke tak at least dia hormat majlis. takan nk pakai bikini utk majlis mcm ni dan takan nk pakai baju kurung dok tepi kolam, ade busana muslimah utk beriadah tepi kolam atau berkelah.
    aku pun xdelah suke si Fasha ni tp tgk keadaan le, mende btul kite kate btul..

  8. pki tdung time ni je..tp prangai xde maruah!!!

  9. huhu… admin panggil dia monyet… neway at least dia berpakaian ikut tmpt… ada jer org yg pakai tudung tp perangai lagi mcm sundal… cuma si fasha ni artis jer tu yg org duk kutuk… apa-apa pun itu dosa dia dgn maha esa… moga kita tak tersasar udahhh

  10. CLICK MY NAME FOR T-SHIRT INVESTMENT JUST BUY ONE T-SHIRT AND GET RM10.00 FOR EVER!!!

  11. melampau la 2 pggl manusia monyet in public..klu fasha dh ade pgkat br korang diam ea..nnt kite tgk sape yg hipokrit..

  12. ada jgak yang backup monyet ni..

  13. Menghormati majlis or not, she is still a hipokrit. Kenapa mesti marah bila digelar monyet?

    Isu aurat tu boleh ikut suka hati ke? Tak nak kena kutuk jangan jadi artis, tak nak bersubahat mengumpat, jangan baca blog gosip.

    Monyet memang tak wajib pakai tudung…..

  14. aikk pakai tudung pon salah gak ker..adeyy…x yah laa sound kalo dia pakai tudung…

  15. eleh sebenarnya admin jeles kat fasha.. saje je nak provok kasi tak suka fasha.. shame on u admin aka dis writer…

counter statistics