Thursday , April 17 2014
Home / Dunia Artis / Gambar Fasha Sandha kini mengandung 5 bulan

Gambar Fasha Sandha kini mengandung 5 bulan

Ha itu die, Fasha dah tak leh cover lagi pewot-nye yang kini dah pregnant 5 bulan. David Teoh tu tunjuk tu anak bakal jadi artis ke bakal jadi pelumba kereta? Hehe

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

7 comments

  1. berseri-seri fasha ni.. suka plak aku tengok dia. =D

    p/s: cantiknyeeeeee jubah dia ^^

  2. Cepatnye dah lima bulan.. ms aku mengandung 3 bulan die br disahkan hamil bpe minggu..tgk2 dh 5 bulan sama ngan aku… pelikk toiiii

  3. dia ni kawen bape hb??jap nye da 5 bln??

  4. bersangka baik kan lebih baik

  5. Dia nikah april, dia bunting pelamin kan.. So kalau ikut kiraan mmg kandungan dia dah nak cecah 5 bulan.

  6. Hurmm.. baru 3 bln je pon …

  7. Hmm hanya die yg tau segale2nye..

counter statistics