Thursday , December 18 2014
Home / Dunia Artis / Gambar Fasha Sandha kini mengandung 5 bulan

Gambar Fasha Sandha kini mengandung 5 bulan

Ha itu die, Fasha dah tak leh cover lagi pewot-nye yang kini dah pregnant 5 bulan. David Teoh tu tunjuk tu anak bakal jadi artis ke bakal jadi pelumba kereta? Hehe

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

7 comments

  1. berseri-seri fasha ni.. suka plak aku tengok dia. =D

    p/s: cantiknyeeeeee jubah dia ^^

  2. Cepatnye dah lima bulan.. ms aku mengandung 3 bulan die br disahkan hamil bpe minggu..tgk2 dh 5 bulan sama ngan aku… pelikk toiiii

  3. dia ni kawen bape hb??jap nye da 5 bln??

  4. bersangka baik kan lebih baik

  5. Dia nikah april, dia bunting pelamin kan.. So kalau ikut kiraan mmg kandungan dia dah nak cecah 5 bulan.

  6. Hurmm.. baru 3 bln je pon …

  7. Hmm hanya die yg tau segale2nye..

counter statistics