Friday , October 20 2017
Home / Dunia Artis / Gambar fesyen terbaru Bunkface

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Perniagaan berjaya, Elfira Loy beli Mercedes-Benz

Elfira Loy telah memuat naik gambar terkini dimana dia sudah berjaya memiliki Mercedes-Benz A-Class A200. ...

5 comments

  1. apa kejadah fesyen macam ni…group macam ni yang takde arah tujuan boleh kalahkan raihan nasyid..dunia dah terbalik…nauzubillah….

  2. bunkface ! face pun ada style ! hahayy ; )

  3. John dengan labunya

    weii……bunkface ni belom akil bahligh lagi dohhh
    dunia dah nak hujung2 dah ni
    hati2 lah dunia hiburan sekarang

  4. isk isk isk usk usk usk osk osk osk osk.. kehabisan idea dah kot…

counter statistics