Friday , June 23 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Gaya Sixth Sense berfutsal

Gambar Gaya Sixth Sense berfutsal

Posing memainkan peranan penting ketika bergambar, bila uols terlambat, tercepat atau tersilap posing gambar tersebut akan jadi spoil especially bile uols public figure. Kami malas-lah nak cakap lebih-lebih, nanti ape je kami tulis ade je yang butt-hurt marah kami kenape post macam ni-lah macam tu-lah. But seriously, tengok gambar ni macam tengok futsal wanita bergambar-lah!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

counter statistics