BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , March 31 2015
Home / Ngetop / (Gambar) Geri Halliwell Tunjuk Punggung di 13th Annual British Academy Children’s Awards

(Gambar) Geri Halliwell Tunjuk Punggung di 13th Annual British Academy Children’s Awards

Secara tidak sengaja gambar yang di’ambil wartawan telah menunjukkan punggung Geri Halliwell (bekas anggota Spice Girl)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super-Dashcam-Kacip-MEDIAMALAYA

Super Dashcam: Tidak benarkan kenderaan lain memotong

Semakin hari semakin terasa ingin membeli sebuah dashcam. Di Rusia, ia telah menjadi gajet wajib ...

Kaya-Nak-Mapus-MEDIAMALAYA-02

Super Gempak: Billionare Russia dengan kapal mewahnya (24 Gambar)

Seorang billionaire dari Russia bernama Andrey Melnichenko telah memiliki sebuah kapal mewah yang bernilai USD300 ...

Double-Park-Ngok-MEDIAMALAYA-1

Super Malu: Kerana Tidak Meninggalkan Nombor ketika Double Park

Lain kali kalau nak double park sila letak nombor telefon. Jangan menyusahkan orang lain. Kan ...

2 comments

  1. Nanti berjangkit la kat artis ISLAM Malaysia..

    Kurang2 diorang wat dosa tu kafir. Fikirla orang Islam~

    Jgn la kamu membuka aib orang lain, kelak di akhirat kamu akan diaibkan lebih teruk.

  2. ayat awak tu amat sesuai untuk para wartawan bab gossip2.takkan bila disoal malaikat nnt wartawan nak jawab "dah keje gtu"..,atau "xde angin xkn pokok bgoyang'..'atau "peminat nk tau"..trus kene libas kau.

counter statistics