Sunday , October 2 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Hetty Sarlene & Boyfriend di Bangkok, Thailand

(Gambar) Hetty Sarlene & Boyfriend di Bangkok, Thailand

hetty-sarlene01

Sekali lagi dunia seni tanahair digegarkan dengan perlakuan artis yang tidak senonoh. Selepas selesai cerita Intan Sarafina bersama boyfriendnya bercuti dan ‘menikmati’ keindahan alam di Pulau Andaman (— kini kahwin sudah). Tiba pula giliran Hetty Sarlene buat perangai’nya pula.

Artis didikan Datuk Yusof Haslam yang berasal dari Singapura ini telah terjerat apabila meletakkan gambar-gambar peribadinya di laman web rangkaian sosial sehingga ia telah di’curi oleh orang yang tidak bertanggungjawab dan telah menyebarkannya untuk santapan umum.

hetty-sarlene02
Opss, adegan atas katil. Sudah pastinya santapan yang enak setiap malam.

hetty-sarlene03

hetty-sarlene04

hetty-sarlene05

hetty-sarlene06

Kredit: Butetah (Forum Cari)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

10 comments

  1. chinese ker bf dia?

  2. erk komen aku sebelum ni dah ilang ker?

  3. a few comments dalam topic ni dah ilang. aku perasan semalam ada 5 comments…arine tinggal 1 jer..

  4. Woooooo… biasanya kawin dlu baru honeymoon .. lani trbalik sudaaaa… itu le jdinya kawin skjap2 sbb dh habis 'manis' sblum akad nikah .. wallahualam…

  5. mesti mau test dulu ma???!!!!!!!

  6. test mana yg patot…

  7. inilah yang dibanggakan oleh artis sekarang…..halal dan haram
    dah tak jadi halangan…asal boleh aje

  8. biasa lah artis skarang kebanyakkan nya bodoh yang asal tak simpan elok2 yang pegi tayamg kat kawan2 buat pe ingat sebaik mana pun kawan, kita kena hati2 perumpamaan melayu 'kawan makan kawan'….yang best nye bila becakap tau pulak pasal dosa pahala haram halal,tak buat mcm 2 la….bila gambar dah klua baru cuakkkkk semacam lagi satu dari dulu saya perhatikan hetty ni cantik la jugak yang saya pelik badan kecik tapi buah dada mak oiiiii…skrg baru la saya tau nape buah dada hetty mantopppp…huhuhuhu

counter statistics