Sunday , October 2 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Intan Ladyana berpelukan dengan Jehan Miskin pula

(Gambar) Intan Ladyana berpelukan dengan Jehan Miskin pula

intan-ladyana-miskin1

Sedang hangat gossip mengatakan Intan Ladyana sedang bercinta dengan Kamal. Terkeluar pula gambar photoshoot Intan Ladyana berpeluk dengan Jehan Miskin di’dalam Majalah Playboy Malaysia iaitu Mangga. Walaupun ia sekadar photoshoot, meyakinkan kami taste Intan sememangnya lelaki sasa. Hehehe.

intan-ladyana-miskin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

15 comments

  1. suria kasandra

  2. Mangga malajah playboy malaysia??aku sokong sgt..cukup layak..jurukamera dia semua berbakat utk amik pose2 mcm ni wakkakakak

    • gelaran majalah playboy Malaysia diberikan oleh komentar juga "smile:

    • apalaaa bluekang nie….dah artis sanggup wat mcm 2..jurukamera pon orait jela…artis kan suka kontroversi…nk cepat mletop laaa katakan….blako xlaaa best sgt…

  3. macam jamban! xde maruah pompan mcm tu!! buu!!

  4. hei ceh ko lah yang macam jamban

  5. walaupun ko kate die macam jamban ke takde maruah ke at least she's well known. tak macam ko jgn ko yang pekerja cuci jamban kot..wahhaahalakkakakakkahjahgafh

  6. :* muka nak sama ngan Jue

  7. boleh kan laki org peluk bini org
    anak dara org peluk teruna org
    datuk org peluk anak dara org
    ish…mcm ni dunia artis kan

    bg aku takde sorg pun artis yg baik
    kalo baik takde de ko jd artis…
    mmg sampah betul la

  8. biar pun nama dia jehan miskin, namun dia mewah dapat berpelukan dengan gadis. huhuhuh

  9. dah nama pun artis..klu setakat berpeluk2 tu dah x kisah….

counter statistics