Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Intan Sarafina ber”enjoy” bersama rakan sebelum kahwin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

21 comments

  1. salam bro semua…
    aku kenal intan dari dia umur 10thn hingga sekarang ni..laki dia pun aku kenal & aku selalu gak pergi umah dia..whole family dia aku kenal. Si intan cukup hormatkan orang tua, non-smoker, non-drinker. Whatever air yg bro cakap kat gambar tu aku boleh gerenti even kalau betul alkohol definately bukan si budak intan yang punya.
    Intan ni memang sexy sikit..tu pun ikut trend sebagai artis (bukan nak menghalalkan cara) tapi bab2 social problems ni memang aku confirm tak ada.

  2. so what kalo knal dier…musti dah ting tong tuh lepas minum…

  3. wah aksi terkangkang terkoyak sume ada….!

  4. rbrkl Says:
    March 19th, 2009 at 4:53 pm

    salam bro semua…
    aku kenal intan dari dia umur 10thn hingga sekarang ni..laki dia pun aku kenal & aku selalu gak pergi umah dia..whole family dia aku kenal. Si intan cukup hormatkan orang tua, non-smoker, non-drinker. Whatever air yg bro cakap kat gambar tu aku boleh gerenti even kalau betul alkohol definately bukan si budak intan yang punya.
    Intan ni memang sexy sikit..tu pun ikut trend sebagai artis (bukan nak menghalalkan cara) tapi bab2 social problems ni memang aku confirm tak ada.

    ko ckp apa pun baik ttg dia, tp ko kena igt a picture worth a thousand words… n dia ada 3 pic.. lu pikir la sendiri…

  5. Semekom bro balik..
    ko penah pegi umah dia..ko xpegi club/party/bercuti bali ngan dia mana ko tau dia xminum xsmoke…betul2 picture worth a thousand words..
    dari gambar tuh aku tgk dia muka ting tong..lagi2 gambar ke3 tuh..
    ini hanya dari pengamatan aku saja…lagi 1 jgn pikir kerana dia hormat org tua xbermaksud dia tuh xminum & jgn pikir org solat cukup syarat dia xminum mabok..pegi tgk dunia luar…aku hanya ckp dari pengalaman & apa yang aku lihat & tahu..
    sekian harap maklum..

  6. tak pn ko nie bro…
    jgn nk igt stakat hormat org tua ko dh ley nilai dye 2 baek…
    nme pn org tua,mmg la kne hrmat….
    minah nie pn aku dh pnh jumpa dye b'sosial la dude….

  7. alaa da nama pun artis..comfem byk wat mksiat..pd dorg kan maksiat tu HALAL…

  8. time dia masuk oiam dlu and terkelur, dj fly fm ade interview dia, org tanye english, dia jwb bm. tp ckp bm, ade slang english plak! adoih.

  9. gambar macam cilakak.

  10. seranggapilihan

    aku ade knl ngan prompak bank dan progol..
    baek,hormat org tue,xsmoke,xdrink dan satu lgi xbleh percaye ape yg bru aku ckpkn tdi tuh..

  11. akubensiartis-mereka

    laa..memg artis nak masuk NERAKA kan,,,bia je larr dorang..arak cam air masak, zina dah biasa sangat,,buka dada dan pantat sama cam tutup aurat…selamat TERJUN ke JURANG NERAKA JAHANAM….TATA.

    • alhamdulillah di atas komen2 bro sumer….
      lagi berbakul-bakul korang kutuk, lagi bagus bro..nak tahu sebab apa? Sebab berbakul-bakul pahala masuk ke akaun artis2 ni. Sebagai umat Islam kita sepatutnya kena berprasangka baik dan doakan agar mereka ni sedar dan balik ke jalan Allah. Sedangkan pelacur pun boleh masuk ke syurga Allah atas kehendakNya kerana sipelacur tu menolong anjing yg sedang dahaga. Kat tahap mana iman kita sampai ada yg tulis "selamat TERJUN ke JURANG NERAKA JAHANAM". Ajal maut, masa depan..segalanya ketentuanNYA. Pasai apa yg kita nak mengutuk org…kita doakan dia lagi bagus…mana tahu depa semua berubah. Tak pasal2 kita dapat bonus bekalan ke akhirat. Wallahualam.

  12. YEEHAA, enjoylah selagi muda.. kalau tak puas lagi, ada rizab umur lps 40thn, boleh extend lagi.. nanti time lps umur cecah 60thn, mana bleh buat camni lagi, time tu sdah nak taubat kan???

    • bro..lu pasti ke lu boleh hidup sampai 60 tahun? orang muda tak ada yang mati ke bro? kalau gua tahu bila gua mati…gua pun nak enjoy macam lu cakap…bila dah sampai masa baru tobat. tapi hakikatya kita tak tahulah bro…lu pikirlah sendiri..tapi kalau lu tak boleh nak pikir..lu pergilah cari ustaz mana2 untuk bertanya. jangan dok sedap cakap je…hati2 bila nak keluar perkataan tu..takut terpesong akidah.

      • bro, aku bukan ckp pasal diri akulah.. ayat tu aku tujukan kepada peserta² yg berada dalam GAMBAR DIATAS.. BACA BETUL² DULU KOMEN ORANG LAIN SEHINGGA FAHAM SEBELUM MENGOMEN KOMEN ORANG LAIN..

  13. Untan SaripPunya

    alah, klu pahala masuk akaun artis pun, masih x balance lagi dengan berat dosa tuh.. dosa bukak aurat pun dah berapa.. entah2 ko tu yang nak backup diri sendiri.. huhuhu… ini lah personaliti anak muda.. pose depan arak kawan, tonggang, tonggeng, kangkang, tunjuk segala.. pose depan katil.. ada party lain pas minum (coke) kot?

  14. hehehehe,

    funny la u all..Jelas nampak KEKAMPUNGAN korang.hehehe

    1)bergambar dengan tidak sengaja dkt table ader arak di kira minum arak?? kalau perminat yang nak bergambar dengan die mcm maner pulak…

    2)gelak bersama rakan di kira mabuk?

    3)di himpap dengan perempuan dikira mabuk??

    kalau ader bukti yang lagi kukuh better korang post kan lagi…sebab gambar2 mcm ni mcm2 boleh di persoal kan…

    contoh… movie HANTU tak kan seram kalau tak ader background lagu seram..AND citer ni tak kan panas kalau bukan sebab2 comment korang yang kekampungan….

    pasal mulut2 korang bole tutup kan periuk nasi orang lain, korang tak pikit ker? ada pulak nak tunjuk bagus..

    funny…

  15. intan sarafina lawa….

    zack

  16. Kenape suka nak gunakan contoh pelacur bg anjing minum pun masuk syurga,rbrkl tu x faham,Lu x faham jgn main ckp je.tp intan ni pun dah mcm pelacur,tp dia x masuk syurgala.betul la member2 lain tu ckp,x semestinya hormat org tua,x minum air kencing setan( senang cakap).kite x boleh nak kt kite kenal dia sgt2, even ade mak Balakovo pun kdg2 x boleh baca perangai anak dia.people changed.rbrkl jgn nak bela ahli neraka.Amal makhruf nahi munkar.

counter statistics