Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / gambar Irma Hasmie, Nabil RL karaoke

gambar Irma Hasmie, Nabil RL karaoke

Gambar Nabil memeluk Irma Hasmie dalam bilik karaoke ini diambil dari facebook Irma Hasmie. Kalau secara terang-terangan Nabil berani memeluk Irma, apatah lagi dalam bilik karaoke. Tapi mereka bukan berkaraoke berdua sahaja, mereka bersama kawan-kawan mereka. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

45 comments

  1. aku x suke deme ni..x abeh2 expose je..hahaha

    • adoiittt… !!!
      macam2 ah dorang nie lorhh.. !!
      ehh.. nape i tengok yg c iram nie makin sosial erk ??
      i mean.. perangai dye makin terok..
      sometimes.. cam lelaki dah.. !!
      yew ah.. dulu tyme irma couple ngn farid kamil..
      okayh jew larhh.. sweet jew perangai..
      dress up and care dye cakap sume.. !!
      but.. after dye couple ngn nabl nia lak..
      tengok ah.. care dress up.. percakapan and all..

  2. Nama pun artis tu apa yang peliknya.

  3. Dasar artis realiti tv ni memang tak guna…
    Tambah2 lagi nabil ni dah lah lawak bodoh rampas aweksss orang lagi….mamat nabil ni saje jer nak kelentit irma ni pastu babai…

    • Kau antara makhluk paling bodoh n palui di dunia. Bagi komen xpakai hotak. Sempurna sangat ka? Buat malu bangsa sendiri. Aneway kalau jeles cakap. Jangan buat diri tambah bodoh dan bangang buat komen camtu. Palui.

  4. bese la..
    artis..
    same gak kalu xpluk dorg ttp dedah2 gak..

  5. kelmarin (sabtu, 17oct2009, jam 10mlm) ada slot cerekarama melayu TV3.
    lau sapa2 tgk..mmg lg brapi….si pelakon watak utama lelaki tu slamba je CIUM watak utama perempuan tu kat dahi..lebih teruk dari berpelukan. Malah perempuan tu pun dah berkahwin.
    apakejdahnya ni smua??!!!
    aku rasa baik mediamalaya cari maklumat pasal citer tu..aku x ingt dah tajuk dia…

    • ne mesti ko ckp sal cter cinderella blues kan??tol x??

      • beb…ekceli byk ooo scene2 cium ni, especially kat dahi 'especially' scene2 lepas nikah, alaaa.. apa salahnye klu di tiadakan kan kan kan… tp ari tu cite apa erk lupe, slamba je watak 'ank' cium 'bapak'… so mende ni dah jadi perkara biasa laks…harap2 ade garis panduan psl2 ni.. nmpk simple tp mslh besar tuh..

        • aah..cte cinderela blues..awal tu cium dahi sari yanti masa die br pas nikah..hahaha..tu laa ..pompan tu kan bini org..mmg la berlakon..tp xyah la smpai cium dahi pn..

          • ntah..aku x ingt tajuk dia…tp y aku ingt..scene cium dahi tu dia masa nak g keje..masa diorg baru nak baik2….
            tu la…bnda camtu x bising lak..bising pun mcm kentut dalam slimut..ni bila aksi plek je..mcm nabil 2…dah jd kecih….aduu la…….pelik2….

  6. karaoke reramai…besday sapa tu..nmpk kek..

  7. ala gambar ni dalam facebook irma ada dah..2minggu lepas kot…aku nengok dah

  8. Pic No. 3, Botol apa atas meja 2 eak?**!!@@&&%%## Jus buah ke?

  9. nabil tu kn da culture shock..tgk g karoke konon..tgk kt atas meja tu ade arak..tu je la keje artis..ckp je xminum konon..pdhl yg pegi oder arak tu nape? kwn2 je minum? dorang tgk je? dah gile nyanyi n ade awek2 situ..mau x terpengaruh..aku mmg xsuke nabil ni!! bengong

  10. (sambil memujuk hati sendiri) 2 xkan aak..tgk,kn ader org bertudung g..agak2la depa nak tempah arak
    myb rebina…

  11. ko ni oit..2 bkn arak la..2 cocktail y mcm btol arak tu..y ada prisa epal..anggur….y bergas tu….ada jual kat pasaraya…apa la ko ni..tgk la btol btul2 sket….hish…..jgn main tduh je..hahahaha
    aku pun ada bli air tu..tp x sdp..gas kuat sgt….

  12. tah oit ni…suka la serkap jarang berdosa ar…tu kan sparkling juice nama ay…air dr jus buah…non alcohol…1 botol rm5..boleh didapati di giant berdekatan umah anda…

  13. ala..kecoh plak korang ni..dh bese g club tu salu ade je mender tu..hahaha..maybe dlm gambo ni xde..kt luar sape tau? artis mn ade yg baik2 laa..hahaha

  14. hahaha..aku xde mase nk minum air yg mcm air setan tu jer..ceh

  15. m rajoli?kan warak…ha..artis malaysia tuh….

  16. tu org tua..bese yg mude2 la..tp m rajoli warak ker? blakon pn x igt pegang2 la ..ape la2..mcm2..name pn blakon..tp pk halal haram gk wt mender tu..

  17. iskh3….dia mana ada adegan pgang2 la….dia 2 imam masjid mana tah…..lau x silap la…tp lau ada adegan pgang2..aku x ingt la..

    • alahai..xkan ko xpenah tgk m rajoli blakon ? die blakon mcm2 cite laa..ade je die blakon watak gatei..watak rogol org la..ade je pegang2 anak dare..ko tgk cte yg die jd imam jer..tp xpela tu ms die x sakit..skang dh sakit xde la die blakon lg..huhu..

  18. Tu bukan botol arak le tu air buah

  19. tula oit ni…dia pegang2 pun..tp berlapik ngn baju pelakon pompuan tu…ko kata ko tau kat club2 slalu ada air mcmtu..mean ko pun samala cam artis gak..suka g club…

  20. hahaha….tah la oit ni…..

  21. oit/ceh ni mmg..
    suke btOl kalO bab2 nk kutuk Org..
    hang baik sangat ka??

  22. itu botol minyak wangi daaaaa (hehehehe)

  23. aku sokong ceh n oit..yeehaaa!!

  24. keh keh keh…. klaka tol oit/ceh nih… selagi leh jwb, menjwb je …. semangat wajaaa tuh

    • hehee..hahaha..nk wt cmne..org asik komplen jer..aku komen mane gambo yg teruk2 n sah2 la kene kutok..xkan la aku nk puji gambo yg terang2 teruk tu..ape la..sape yg sokong tu yg xbtl..skati la nk komen cmne pn..korang suke korang puji jela melambung2..tu hak masing2..ceh

  25. Situasi 1 (ckp ala2 nabil) –> A kate, "Nabil ngan irma celebrate besday kwn dia". B tanye, "katne". A jwb "Mc.D". Stakat tu je.
    Situasi 2 —> A kate, "Nabil ngan irma celebrate besday kwn dia". B tanye, "katne". A jwb "Club ABC". B pun balas "ooo tu mesti ade minum2 sbb club tu bla2 bla2 bla2…
    Kesimpulannye elakkan pegi tmpt cenggitu, wpun x buat tp mengundang fitnah, blasah je celebrate besday kat McD ke, A&W ke..kompem org x kate pe pe…

    • yes..btl tu..dh g clubbing tu sah2 tmpt jual arak..even x minum pn..tp elok ke g tmpt mcm tu? x dose ke? ceh

  26. nak nyanyi2 jela..xpyh la nk bpeluk2..mybe aircond kuat sgt kot dlm tu..hahaha

    dah biasa bpeluk kan..so nk heran pe kalo t'peluk in public ;p

  27. peh..korang kalau komen orang..tu aku rase air sparkling je tu….jus buah je..btol dier je design camtu..yang malaysian ni kalau botol camtu je dah kata arak…botol kicap kalau letak depan tu.terbalik pun korang kata taisong pulak….gambar ni rasanya gambar private jer…dier ngan kawan2 maybe sambut birthday…

    maner la dier tau sampai media malaya amik letak sini….kalau gambar private korang pun samer gak..ader terlompat2 la..aper la…tetiba orang paste dalam ni…orang kater ko gedik la…aper la….sama la kan…so..lepak la..biasa la…yang bercium dalam tv,peluk bini orang atas katil takder lak korang bising..eheheheheh

    • Setuju. Hampir separuh yang memberi komen disini berfikiran cetek. Tak tau apa2 tapi buat2 tahu. Berhentilah woi,, tuduhan korang boleh menjadi fitnah tau tak.

  28. NI PUSAT KAROKE LA..BKN CLUB @ PUB. KAT RED BOX KOT NI..TU AIR AKU PUN BELI TIME MKN DAMAI AKU KAWEN DULU. BELI KAT GIANT. BIASE LA ARTIS KAN..XARTIS PUN CAMNI JGK..NAPE EK DOK KONDEM ARTIS JEK SDANGKAN RAMAI LG YG KT LUAR TU TERUK2.JGN DOK KATER ARTIS JEK.ANAK SENDIRI TGK2 JGK.ADIK2 KITE PUN KENE PANTAU JGK..APE PUN JAGE FAMLY SENDIRI AGAR XJD CAM MASALAH SOSIAL SKANG NI.SO..KURANG LA MASLAH SOSIAL NI.ADE BETUL TAK???

  29. dorang mmg couple r..
    dh lame dh.

counter statistics