Tuesday , April 25 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Isma AF7 12 tahun lalu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Akim & Stacy dedah wajah anak di Instagram (6 Gambar)

Akim dan Stacy telah bersedia untuk berkongsi gambar terbaru anak mereka, Eshal yang telah dilahirkan ...

7 comments

  1. maintain je kekiutan dia tu (cam adik ye Tomok) dr dulu smpi la ni beranak 5… respek2x!!

  2. eeeee x minat

  3. awiezz jelous lah tu yg dok mengomen ja org,da ja yg xkena

  4. mana ada cute pun,tkde pun yng cute sma dia ni,mcm mana mkeup pun hidung x mncung jga,muka pun bnyak kat mana2 sja…peace!

  5. hidung tak mancung atau tak bukannya isu.. lagipun bukan isma yang minta.. semua kejadian adalah urusan Allah. Siapa kita untuk berkata TIDAK ke atas ciptaanNYA..?

    • btl 2 umie..
      lawa ke tak 2 dh trtulis kt tkdirnya,,,
      klu Rosel mgejek wjah isma 2,,
      sma la u x tau brsyukur ngn pe tuhan.
      fkir2kn la sblm mgata se2org..

  6. btl 2 umie..
    buat Rosel,,,jgn la perli wjah isma 2.
    ingat2 la..smua 2 adalah pberian tuhan.
    brsyukur la pe yg dberiknNYA…

counter statistics