Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Janda Hawt Azharina

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

5 comments

  1. 'hawt'?

    mic rambu ramba ..

  2. Kalau kawin tak ikhlas…nak kan harta, memang tak berkekalan. dato tak sedar diri dah tua melandut…kubur kata pergi rumah kata mari.

  3. hmm pelik kan,sana-sini org cerita azharina ni ada comp smpi 2-3 la..dia dok sebok kata kat paper dia nya expenses ble smpi rm40k sebln..tp bj2 yg dia pkai..utk photo shoot atau pn rancangan tv sll nmpk cam MURAH je..ekekek napa eee??hmm..btol la kot kn org ckp kalu kita bergaya x kena..apa pn jadik x kena..
    bj nmpk cm murahmuka nm[k lebih tua aiseh mennn jahat molot aku

  4. howy? burn ada la

  5. She's definitely not stylish… If she's 40, I'll give thumb up. But she's 20s right… Dress your age girl!!!

counter statistics