Friday , November 28 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Jasmin Hamid berpakaian seksi

(Gambar) Jasmin Hamid berpakaian seksi

jasmin1

Apa nak jadi dengan artis kita sorang ni, makin menjadi-jadi keseksiannya. Gambar terbaru ini diambil ketika dia berada di majlis promosi drama Datin Wan Abe. Dia hadir mempromosikan drama atau mempromosikan tubuhnya untuk diratah VIP-VIP sekalian?

jasmin2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

26 comments

  1. Jasmin,
    Kita semua tahu you cantik…jangan tunjuk bahagian yang tidak cantik kepada umum…nanti yang asalnya cantik itu hilang…..
    kita hanya dapat menghargai apa yang ada pada kita bila kita kehilangannys…

  2. Lah ni napa lak .. napa lah bg point untuk org mengata…
    Awk tuh cantik… cukup cantik… body cute miut.. tak pakai cam tuh org semua tau awk mmg cantik…
    Jgn lah ubah presepi org….

  3. betul……..
    cantik..terus x cantik
    seksi siut……

  4. dia jadik mcm nie sejak belakon dalam Spa Q la nie

  5. Pergh mencaduk gua tgk pic ni wakakakka

  6. hahaha..tlg la..bdn dh beso..pehe pn beso …lg mau posing cmm tu…tu la artis kalo dh janda mule la tayang sane sni tunjukkan diri tu xde maruah!! bodo btl..artis sume xde harga diri!!

  7. mane ade selulit kat muke??gile ko ni ceh…akakaka

  8. mak ai x insaf2 ke belakon citer suara dari kubur

  9. tetek enjit boleh la oi….plastikkkkkkkkk

  10. mantap.. tip top..
    nak cari dato' ker??
    hahaha

  11. Artis kita ni, makin tua makin seksi, orang tak halang artis pakai modern dress tapi pakai pakaian yang elok sikit tak payahlah terdedah sana dan sini.Tengok pun rasa macam nak muntah.Tak ada gunanya tayang body kat public.INSAFLAH MAKCIK.

  12. Jasmin dah di kira dalam kategori makcik dah ke hehehehe :*

  13. perlu ke posing camtu…macam2 la

  14. istifar…………..

  15. nape idungnya makin mancung???? ekkkk

  16. sian mak bapak dia
    mak pakai tudung labuh
    bapak lak berjubah
    Ya ALLAH ampunkanlah dosa aku
    dan dosa umat2 Nabi Muhammad S.A.W
    yg akhir zaman ni…
    huhuhu

    Nauzubillah anak cucu cicit
    jd macam ni

  17. Korang pernah ke tgk dia amik gambar macam ni sebelum ni wei??

    To the photographer who took this pic,
    She put her legs up so that she could put her hand in that manner since u have requested for close-up shot. I was there!! It is amazing how u guys can do shit like this without thinking of other people's feelings. It may have helped u to make a stinking name for yourself, but GOD is great. Today, u buat orang.. esok lusa u pulak yg akan terlungkup..

    An Avid fan who has a lot of respect for her.

  18. macam nak isap jee…. huhuhu

  19. pedulikan apa diaorang cakap..semua dengki..takpa asalkan aku dapat melancap sambil tengok gambar kakjasmin cukup

counter statistics