Friday , October 24 2014
Home / Gossip Panas / (Gambar) Johan Raja Lawak bercinta dengan Ozlynn Waty?

(Gambar) Johan Raja Lawak bercinta dengan Ozlynn Waty?

22

Terkeluar dalam majalah menunjukkan gambar kandid ini di’mana Johan (Raja Lawak) sedang memujuk Ozlynm Waty. Sebelum ini dikatakan Ozlynn terperangkap di dalam cinta tiga segi antara dia, Johan dan Acong (Sweet Child). Namun akhirnya segala jelas nampak siapakah di’hati Ozlynn Waty ini.

12

32

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

55 comments

  1. pehal gamba tetonggeng tu?
    musykil2……

  2. apa ke hal tue.. trtonggeng-tonggeng.. brpeluk-peluk..
    eee… menyampah.. wat malu ja..
    sbg wanita jglah maruah tue jng smpai org senang mngambil kesempatan..

  3. mslhnye skang…
    sape ozlynn waty ni??

  4. ozlyn waty tu pelakon kan..?
    apsal dorang amek gambo gini…
    da kawen ke..? slumber jek pepegang sane sini….

  5. eh…jap… ni gmbr kat magazine media hiburan kan? korg scan ek? wei, x takut kena saman ke? gila ar…

  6. gambar kat bawah tu pe hal….semacm ja aku tgk

  7. gmbr pompuan tu dari tepi mcm jonggang sikit…leh tak tolong tunjuk gmbr depan…..please….

  8. ooo… mcm tu ek. kalu cam tu, semua org pun leh ambik gmbr kat mana2 mjlh la ek, then letak logo sdiri atas gmbr tu. bkn ke gmbr kat mjlh tu dah jd hak cipta company mjlh tu. sbbnya ada member skolah aku keja kat company tu. ni yg aku musykil ni… ke mmg aku yg silap. ntahla beb…

  9. apa kes ni?? prmpuan tu mulut dia tak lawa sgt.. takyah rebut laa.

  10. minah ni yang berlakon dalam Akademi polis..ala yang jadi jurulatih pompuan musim ke 2..konon2 tegas n garang la…

  11. hem.peanut penah jumpa pompuan tu ngah balak ye yang dulu tu..
    bukan men mesra pergi pangkor lagi..tapi peanut bo layan..heheheh..dia je dok tegur anak sedara peanut yang peanut dok pegang tu..hehehe

    skunk ngan johan plak? lalalla..moga2 berkekalan…

  12. apa ko merepek nie..si peanut???

  13. ha'ah erk…
    pic kat mag bukan hak mag tu ker??…
    ley plak letak nama web sendry erk??..

  14. da bape ramei jantan da ngan ko no ozlyn oi…adeh…suda2 r 2….awak 2 pompuan jap orang ni usung jap orang 2 plak ngusung….hei….ntahpapentah…..

  15. x…
    masalahnyer..
    johan nie..
    gedik lak dah aku tgk..
    mentang ar ank sdara salih yaacob..
    so bley lak nk wat camtu..
    bgus sgt ar tuh!
    HAMPEH!
    aku jeles ar johan!
    hua3..
    lantak korg lerrrr……

  16. eeee…..meluat aku tgk gmbr diaorg!!! poyo je…da r johan 2 bkn nyer bagus sgt, tergele2 sana sini mcm beruk kna belacan, beckp mcm org ting tong. yg pting aku tau gmbar ni bkn candid beb…hahaha saje2 je diaorg pose utk sakit kn hati sape2 yg terase…sbar abg acong….

  17. laaa.. bercinta ker 2 org ni???

  18. sapa Ozlynn Wati ni? dia berlakon drama/filem apa ekk? siapa tauu?

  19. ozlynn waty atau waty di kenali oleh kwn2 terapat ni pelakon akademi polis yg gah main kat tv 9 beb….hari rabu je, filem kayangan ada lah wtk kecik….padan muka diaorg kna hentam gan reporter 2dayyyy…poyoz sgt nk tunjuk gan org bercinta lah konon!!!! c jantan plak kaki bg statement kat press penipu!!! solat konon!! eee…wei org sembyg xcite gan umum

  20. sory ek..aku masih tercari2 ozlynn ni..dia ada berlakon dalam seputeh qaseh ramadhan ker?

  21. aku gk ckit2 citer diaorg dari kwn2 aku!!!! johan tue gah lawan gan abg acong konon2 dia xtau waty dgn acong!!!! apa yg kua kat magazine….dia propa jeaaa hahahaaaa…. ozlyn2 ko sdarlah diri ko beb….johan plak penganggu hubugan diaorg yg gah bahagia retak….aku percaya x lama lagi putus lah tueee kahakahhhh

  22. jenab,ko tgk x cite nasi lemak lebaran mse raye ritu???
    alohaa..xkan x tgk..pompaun yg sore kasar2 sket tuh…
    herhhhh…kalu la si johan tu yg rampas merampas..aku palang si johan…hahahhahah

  23. ala si ozlynn ni memang pompuan gedik pon..lau korang nak tau dulu dia penah kawan nagan fizz fairuz.! senang cite dia ni jenis pompuan senang dapat senang buang laa…!!!!!!!!!!

  24. wahhh…ciliberapi..nampak sgt la pompuan ni senang di angkut kan..mustahil la johan x tau ozlyn da ade yg punye…hurm…ozlyn bek ko sdar diri wehhh….

  25. mmg pon..xkan la stu industri pon x perasan yang si ozlynn ni penah jln ngan balak die sblum ni..biasela lau da terbengang mcm2 la alasan.. lagi bagusla lau balak lame dia 2 tinggal'kan dia lau x mmg m'yesal spnjng hayat laaa!!!!!!!!

  26. betul3..xkan x prasan ek!!! johan pon mmg da gatalkan kene la ngan si pompuan ni..kite tengok je la coming soon pe lak cite dorunk ni..

  27. aku masih tercari2 siapa pelakon ni…biasalah tak glamour kan,,susah nk kenal..kikiki….

  28. aloha jenabbb….search la name diee….hhehehehee
    tgk kan aje bape lame tahannye…tuk acong..ko ilek jer…sebab nye sok luse bile si pompau ni da kena tinggal br la tehegeh2..kannn…walauponnnn….yg adoooo

  29. ozlyn wati ni yg dulu mengaku kononnya dah pernah kahwin ngan farid kamil kan….

  30. haa'h ek bru aku engat!! mmg sah la die ni la yg mngaku penah kwin ngan farid kamil…gile publisiti gaknye popuan ni… ke gile nk belaki????

  31. eee minah nih xsedoo diri ke ?
    gatal gileee
    mcm2 laki da dye teraii
    aku rase die yg menggoda johan doee
    bla la minahhh ko xmalu ke?
    ade pulak ngaku pena kawin ngn farid kamil?
    bengangg lak ngn minahh nih.
    aku rase en CiliBerapi die nih mmg desprate nk laki doee.
    tape2 kite tggu ape jadik nnt.ade lk kate nk nokah Jun nih la.

  32. a'a..aku dh tgk ozlynn ni…dlm akademi polis tu…x lawa manapun..ye ker ada gosip ngn farid kamil dulu?adoyai!!!!!

  33. so dorg la yg kuar paper mgg lps 2?aku ttny gak sape.sbb xkan zizan kot,sbb dia kan dh pts dgn tuuttt…

  34. bagus r 2….dah r x ensem.. wat r muke x ensem

  35. x payah la nk tunjuk2 sangat mende2 yang xelok pada orang ramai,melaut n nk termuntah tau orang tgk..x tahan,nikah je..abis citer

  36. dah meluat buat ape buka/tgk/bace..
    dah meluat ttup je la..bkak je bnde len..
    dah meluat ckap meluat..tapi bce gk,komen gk..
    tahape2 tol manusia skg..
    aku pun meluat bace komen yg tahape2..
    tahap mnyampahla kirenye..
    pasal gbr amek tah kt mane2 pon nk gaduh..
    weiiy..gbr tue xle bwak g mne la..
    ader gbr dah register ley bwak masuk kubur ke..
    pastu ckap org len gedik/gatal..
    korg xckup gatal/gedik ke mngata kt org..
    mulut tue ckup 'sopan' sgt ker..
    kalau sopan sgt baguss..
    ley la truskan mngarut..gaduhla byk2..
    yang untung..bangse lain..fikirla dgn kepala,bukan buku lali..

  37. kirana…
    bkn zizan la…
    ngko sebut zizan…aku plak yg terbayang2 wajah nya..kikikiki!
    aku suka kat zizan ni…hidup zizan!

  38. oooo…pumpuan ni aku knal..belakon cite akademi polis tu ker…kenal2 sngat la…dia je xkenal aku..hahhhaaaahahah

  39. romentik sey…
    so sweet loe…

  40. hehhehhe…

    zamann dh maju…mcm nie lah jadinyee

  41. Biarlah ape yang diorang nk buat…diorang yg nak tanggung dosa….Tunggulah perbalasan di akhirat nanti ye…

  42. hmm….
    johan memang kat tv pun cam over jek….

  43. nama x-balak roslinawaty(bdk sek aku dl)wawawwaaw
    mmg gediks

    1) TS jeffry
    2) bard indigo
    3)achong
    4)
    johan poyo

    ni jer yg aku tau
    huhu

  44. macam tak caye je……..poyo sgt dorang ni

  45. korang nak tau,dulu si minah ni ada kuar statement ckp da kawen ngn farid kamil..

    siap ckp da ada anak..

    sedar la weyh..farid kamil x kenal pon..

    pastu ngn acong..

    skrg ngn johan…

    desperate ke cik kak??

    ~

  46. wei!!

    aku rasa btul la dia penah kawen ngn farid kamil tapi masa muda2 dulu.kawen kejap jer bp bulan pastu cerai .
    cuba tgk gambr anak ozlyn sebijik cam farid kamil

    huhuhu
    senang2 suruh reporter letak nama penuh anak dia
    bleh tau sp bpknyer kan hheheheheheh

counter statistics