Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / (Gambar) Johan Raja Lawak & Ozlynn Waty berpelukan

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

24 comments

  1. ozlyn waty ni xde mak bapak ke?
    mak bapak x marah ke peluk2 dgn lelaki cmtu..
    dia ni bkn cun sgt pun, belakon drama ala2 ado!
    tp asik tukar bf je…johan oiii…
    kalau awak dia peluk xknlah bf dulu2 dia x peluk kan?
    lu pk la sendiri!

    • wat malu agama n kaum tul la budak sekor ni..
      macam la org lain xde girlfren nak peluk..
      balik umah peluk mak bapak lagi baik..
      insaflaaaaaaaaaaaaaa

    • btl 2…2 ozlynn n johan,jangan over sgt…public pun meluat ar tgk

  2. johan canne ko leh ngn die ?
    ske hati la aku doa aje.

  3. hehehee……johan2!! harap2 zizan tak de kontroversi
    peace!

  4. hambooi dr x melekap badan ke lekap badan tuh…dah la johan ko ni mmg jantan sengal.hohooohh

  5. Alahaaaaaiiii…..!!!!! Apa kena dgn ko ni Johan..????!!!! Klu ye pn mabuk cinta, agak2 le bro…!!!!! Ko bt hal mcm ni, lupa kat fmly & peminat yg ada 1 Malaya ni ke..???!!!! Bodoh btol ar… Pmpn ni pn 1 hal gak! Murah sgt2..???!!! x de maruah ke? x de fmly ke? Mcm dh biasa jerk???!!! Ini yg kite dpt nmpk, yg x nampak..????!!! Jeng…!! Jeng…!! Jeng…!!

    • btul3(sbutan mcm upin&ipin). nnti bla dh kwin xde yg spesialnya pluk2 dgn suami sbb dlu sblom kwin dh slalu buat cmtu.

  6. kalu kahwinkan bagus…..terhindar dari fitnah!

  7. alamak johan.
    ape kes?
    tunggu kawen la beb.
    allah tengok owh!

  8. gile ah johan ni. publisiti murahan.

  9. astagafirullah……….. melayu dah mcm org puteh d zaman ini!! kuangkuangkuang.

  10. wat malu org kampung jerr…

  11. kt org pun pnah nampk dia org kat cmrn.. hm kwin je lah johan…

  12. tu yg nmpk… yg x nmpk x tau la… astargfirullah…

  13. cakap kat suat kabor len..kuar gambor len…pe2 la lu duo owang nih..
    Cian mak bapak nak menjawab kat owang kampong…
    Takper aih, jangan tak jadik sudoh!

  14. Diaorang ni tak betul ke?tak ingat akhirat ke?insaflah sikit.saya ni baru form 1 tengok kat suratkhabar gambar diaorang ni nak muntah.uwekk!!! teringat apa yang mawi cakap "world world jugak!akhirat jangan lupa!!.masih tak terlambat kalau diaorang ni insaf.from_peminat cilik smk hillcrest.

  15. aduhhh…aku memg minat giler ngn telatah si johan nie..dh mcm nie lak perangai kat luar..xde segan langsung ngn public…???hormat org ckit la wei!!!!!!!!!!!bangang!kot ye rindu sangt..agak2 laaa….kalau peluk cmnie pon branie depan org…blakang punya ceritarrrrr?????ALLAH je tau

  16. kalaupun girlfriend janganlah berpelukan dikhalayak ramai.bikin sakit hati jak.

  17. kepada para peminat johan bersabarlah .nanti kita bomb si ozlynn tu.he.he……………………………

  18. ozlynn 2 muke mcm cekodok basi,da tak lawa 2,perangai bia lawa.ye X?ni msia bkn overseas..ingt2 laa..awk 2 org timur…jgn wat malu pmpuan2 msia..apela malang si johan 2…huhuhuhu

  19. mende la korg ni,time ni dorg dh kawen la..ozlynn tu janda johan,dorg rujuk balik..pe la,sbb nk puaskn ati peminat,dorg sanggup wat kenduri lg skali..

  20. Senang buat dosa !!!Tak pasal² dpt dosa kering…siasat seblom buat sebarang kenyataan…huhai…
    Kita dikurniakan akal dn fikiran…so…guna kn lah ia sebaik mungkin….peace friendsss….

counter statistics