Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Gambar kad kahwin Syella Kamaruddin & Dato Mohd Rezuan

Gambar kad kahwin Syella Kamaruddin & Dato Mohd Rezuan

Memang sah bahawa suami Syella Kamaruddin yang berkahwin awal bulan November yang lalu bukanlah Tan Sri Musa Hassan seperti yang digossipkan.

Seorang forumer dari forum unggul Cari telah meng’scan’ kad jemputan majlis perkahwinan Syella Kamaruddin dan suaminya Dato Mohd Redzuan Md Yusof. Dengan adanya bukti ini, mengesahkan lagi bahawa lelaki yang dimaksudkan menjadi suami Syella bukan bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

57 comments

  1. cepat-cepatlah minta maaf kepada pemfitnah tan sri musa hassan

  2. pd hari sunday?? Adeh..

  3. Syella ank dato? bkn dlu dia niaga nasi lmak jeww?

    • syella ni mmg suka menipu kot…… anak dato jual nasi lemak?????????????? biar betul………

    • kalo bapak dia Dato' apasal mak dia tak Datin? penipu betol si Syella taik ayam ni

    • aah la..bkn ke dolu2 dia asyk dok gtaw wartawan yg dia tlg fmly jual nasi lemak je..tetiba bapak dia jadi dato ni ape kes??

    • Setuju.. That day kata guna duit sendiri rm800ribu the rest duit hubby dia. Kaya nyer. Sheila ni keje aper dulu yet gambo gambonyer seksi bukan mai. . Standart GR. . Tak malu ker. . .

    • tu la pasal heran bin ajaib jual nasi lemak sbb idup susah tup-tup kuar ngan majlis kawin gilang -gemilang abes juta-juta tu bila tgok kad kawin anak datuk la pulak ish mmg menakjubkan..

  4. cam tipu je… ayah syella tu dato ke? biar btol…? hari sunday? adesss tetibe ter'english' plak disitu..

  5. aku ingat lagi aku penah baca dlm majalah mangga dulu2.syella ckp family dia miskin.jual nasik lemak nak sara hidup.pastu adik beradik ramai.tinggal kat umah flat.ayah dia mcm ada masalah mental eksiden..tup2 dpt title dato..heran2…hhahahha

    • sgt2 setuju sbb dulu pun pnah baca dia ni org susah..tanggung adik bradik…tetibe bapak dia dpt Dato..giler ke aper..mak dia takde lak datin..ke kedai printing kad tu yg salah letak..musykil ni???

  6. bia benar dato bapak die? ke beli je title dato tu..apsal mak die xberdatin pulak? no 2 jugak ke mcm die?

  7. haaa sama la..sampai bc kad tu btul2..ayah die dato tp mak xde datin lak..ak bc dkt blog sume duk kt die ni org ssah dlu..beniaga ns lemak la..mmg brniaga ns lemak die btul2 tu kot..hehe..tu dato suami die skrng sngkut..hihi..

  8. mcm edit je?

    • ya macam edit jer.. kad pong tahtah haper.. kawen juta2 tak kan kad hampesh.. pemfitnah betui org yg buat kad neh

  9. Tengok pada gambar2 suaminya yg diblurkan pun kita dah tau.. takde pun bayangan Tan Sri Musa, nampak macam lain je..

  10. dia anak dato ke syella nie?? seingat aku la…bkn ke famili dia dlu2 duk umah flat murah je ke…adik bradik ramai plak tue…mustahil la…mcm menipu je dia…

  11. mmg nampak nipunyer… adoi! nak kelentong pown agak2 la wei! cakap x serupa bikin! kate dlu hidup susah la ape la.. bole plak tetbe jadi anak dato…. mak ko kawen baru ke?

  12. haaa…siapa yg buat fitnah kat Tan Sri Musa tu, cepat2 lah minta ampun kat Tan Sri Musa. dosa sesama manusia tu, selagi manusia yg difitnah tak ampunkan, selagi tu Allah pun tak ampunkan. jgn tunggu sampai jumpa kat padang mahsyar bai, masa tu dah terlambat dah. bulat-bulat pahala kau bagi kat Tan Sri Musa. isk isk isk…kerja nak buat fitnah aje. hanya dgn lihat sekeping gambar kabur, lepas tu terus assume yg tu Tan Sri Musa, lepas tu siap kutuk Tan Sri Musa tak reti jaga bini, siap kutuk Ustaz Hassan. Sungguh banyak dosa kamu wahai pemfitnah…buat malu idola kau je.

  13. Adoiiii…sejak bile lak bapak si syella ni ade tittle dato…klu datuk bercucu den cayolah…. Ayohaiiii…dah la hari sunday….pembongak amek la…..kawin ngan org kayo..tetibo bapak eh pun tukar jd dato…omak eh xdo lak gelaran datin…ayooooo…somak botul la cito dak syella ni…muntahhhhh..muntahhhhhhh…

  14. pada hari sunday?? agak agak laa pon…

  15. hmm.. kad jemputan yang menimbulkan pelbagai tanda tanya..

  16. nampak beno ni pu nyerrrrrrr……….!

  17. ni kad betul ke, kad olok2.
    ayat paling bawah tak bleh blah.
    "…mendirikan istan kasih…"
    ISTAN? kahwin kat ISETAN?

  18. asal bapak die ade title dato tp mak die xde title datin? pelik bin hairan,,

  19. 1 -pada hari sunday – AHAD
    2- brtahtakan – kad kawen boleh short cut ke = BER
    3- istan kasih – short cut lgi = ISTANA?
    4-do'a ? = doa
    5- antara nama syela n husband perlu ada = & / dan
    6- n banyakkkk lagi la kesalahan tatabahasa kad nie….

    = tukang edit kad kawen ni kelamkabut sangat buat keje.. gelojoh…. edit gini aku pun terer.. hahah. 🙂 😀 😉

    • menggelabah je lbey tukang edit ni… hahahaha! dah bapak nye datok… asal x maknye datin sekali? baru la grand! hahaha ngok ngek semua ni

  20. HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA AKU SETUJU DGAN KORANG2 PUNYA PENDAPAT… APE LAH 'ISTAN' ? APE LAH 'SUNDAY' ? WOOOIIII..UDAH2 LAH…DOLU PUN ADA KUAR PAPER KOT,KO NAK MENYANYI SBB NK SARA KELUARGA, KO DUDUK FLAT, MAK KO NIAGA NASIK LEMAK, ADIK BERADIK KO 13 ORG, N GAMBAR KAWIN KO ADE TERSELIT MUKA MAK KO,MMG KENAL TU MAK KO,DR DULU TAK BERUBAH MUKA DIA YEE..SUDAH2 SYEILA OII, IYEEE…. KO DAH KAWIN ORG KAYA, TP STOP MENAMPAKKAN KEBODOHAN ANDA..NI TAH MAKHLUK ALLAH MANA YG SCAN NI? KE DIA YG BERKENAAN?? JENG! JENG! JENG!

    P/S JGN LAH NAK BERBANGGA DGAN SEGALA HARTA KEKAYAAN, KATA2 RIAK TU,NTI MKN DIRI SNDIRI,TGKK..AWAL2 LG DAH KENA MCM2..ANYWAY, SELAMAT PERANTIN BARUUUUUU SYEILLA!!!!

  21. aku pon terperasaan jgk,cam ada smthg wrong tulisan kat kad tu. cam di buat2. bapa dato,tp mak puan???? hari SUNDAY..???? kat kawen palsu ni. aku x la kesah sgt bapa ko datuk ker idak skg ni..mb dpt pangkat datuk dah..tp apsal mak ko puan?? nsb baek x puan seri….

  22. Datin hanya bini 1ST JER!!!! 2ND wIFE mak dier tuh…aperlaaaa….dahla mengutuk ….menuduh sesuka hati laaaa korang nih….biarlahhhh jodoh dier ngan org tua ker…..dah tertulis qadak dan qadar

    • mslhnye die ni punye isue dan membabitkan org len… smpi membawa ke fitnah! ape la salahnye btau je laki ko tu sape.. xdela buat org tertanye2 smpi buat andaian yg bukan2…

    • 2nd wife? tau lah si syella tu 2nd wife. skg org tanya pasal mak dia,apsal bapa datuk tp mak puan jew. anak & mak sm2 jd 2nd wife ker??????? cam virus pulak dah,berjangkit.

      • apoda ko ni…si penghuni alam tu ckp mak die 2nd wife so xde la title datin..penin bc komen ko…haha

      • Persatuan Bini No. 2

        2nd wife selalunye lebih pandai melayan, lebih romantik, lebih manja, lebih lemah lembut, lebih ambik tahu, lebih cantik, lebih bernafsu dan body lebih mantop. Asalkan taat pada suami, dan suami bahagia dan puas, cukuplah…selebihnye dari Allah. So lantak lah ko org nak cakap pe pun!

        • palotak ko..aku pun bini no.2..aku lebih romantik,lebih manja,lebih lemah lembut,lebih amek tau,lebih cantik,lebih bernafsu dan body lebih mantop dari bini tua..aku jugak taat pd suami, tp laki aku tetap layan aku macam sampah..woi ko igt jd bini muda nie best sgt ke??agak2 la statement..

  23. cam tipu je kad kawen ni

  24. aiyooo…npk beno nipunyer…xpelah..janji ekauuuu & suami bahgiee

  25. cuba fikir balik, dulu masa aku tempah kad kawin salah satu perkataan pun aku kuiri srh betulkan balik dan barulah diorg print, ni byk sgt keslhn ejaan. mesti tipu nyerlah ni, edit kad kawin sape2 ntah

  26. kad ny adalah palsu!

  27. ckp majlis juta2…kad kawen cm org bese2 jer..xdek class lgsg…apasal bapak dato mak die puan…x jd datin ker..ke mak die 2nd wife??

  28. cam pelik je kad kawin ni… cam tipu je..

  29. kahkahkah..lwak la org ni..pas satu-satu kontroversi..asalnye nk sorok2..kn da kantoi segala2…

  30. ngongo btl minah ni…nmpk sngt nipu kad dia buta education btl lah dia ni…sklh tak abis nk p edit sndri kad dia ni…ngape lah ko pompuan….

  31. Aku pernah kapel ngan minah ni… memang die jual nasi lemak… tapi "NASIK LEMAK" die memang sedap!.. tu yang dato tu suke… sebab aku takde harta… die putus ngan aku… aku rindu kamu syila…kamu masih dihati aku!…Harap korang sume caye kt aku..

    • Nasi Lemak Fan Club

      Kite kaum lelaki memang suka nasi lemak yg bungkusannye besar2 belaka…tapi sayang, tak ramai yg dapat memilikinye. Nak macamane, terpaksalah bayang2 Kim K setiap kali kena menjalankan tanggungjawab sebagai suami..kalau dh dapat Syella punyei, ohhh alangkah nikmatnye….aku pun pernah dating dgn awek nasi lemak lauk penuh, sempat gak menjamah setahun dua, tapi sebab harta ku kurang, dia lari kat org lain. Sekarang nasi lemaknye mau lauk seketul ayam masuk aku tgk…ishhhh..rugi rugi..

  32. kome ni sume bongok ke? terang2 kad tu edit..yang edit tu lak banggang sebab nk menjatuhkan si syella tu..sonok la sgt dpt malukan org len ye…bgus sgt la korg ni…

  33. apa nak sorok kalau kawin cakap kawin dan satu lagi tak tahu ke sudah d wartakan mana boleh kad kawin d tuliskan dgn perkataan bismillahirrahmannirrahim.

  34. Nampak sgt kt nie edit…nk bikin citer panas tgk2 la dlu hasil nyer!! nie main taram jerk anto!! tambah kn dosa lg ada la!!!

  35. hahahahahaha…aku setuju tol ngan komen korang…hipokrit tul syella ni…aku pun tgk byk kali kad kawin tu…bila tgk aku pun gelak lah

counter statistics