Thursday , October 23 2014
Home / Dunia Artis / Gambar Kahwin Didie Alias dan Norisham Ismail

Gambar Kahwin Didie Alias dan Norisham Ismail

Umum kita tahu, pasangan ini kini sedang sibuk dalam rancangan Malam Sehati Berdansa. Menurut Pak Azwan Ali, pasangan ini juga dijangkakan akan memenangi pertandingan ini kelak. Namun pasangan yang baru berkahwin pada bulan Mei yang lepas ini, masih tiada gambar kahwin mereka tersebar di internet. Maka penulis dengan rasa berbesar hati berkongsi bersama gambar perkahwinan mereka ini. Ha ketika itu, mereka bersanding serentak dengan adik bongsu Norisham.

1

2

3

4

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

12 comments

  1. ooooo baru lai aa ye kawen. hm tatau laks. aku tgk je kenali sehati berdansa tp x prasan laks tarikh nikah ye… alaa bese aa artis yg kurang publisiti, just mahu terkenal ngan bakat ngan kerja je. hebat tol Didie nih, janda ank lima, remarried ngan lelaki bujang (teruna ke duda..? x sure laks), muda laks tu (3tahun beb) yg penting x kaco umahtangga org, hebat to MJ nih. hmm yg MJ lelain tu agaknya tnggu dato' kerabat2 VVIP etc yg mai meminang kot…

  2. Tahniah kepada isteri pak pandir, Aku x le minat sangat dengan Didi ni tp aku rasa dia akan bahagia bersama suami baru dia ni. Semoga berkekalan hingga ke piut (anak kepada cucu)@ hingga keakhir hayat.

  3. Anak2 Didi ni dah besar2 belaka. Aku tengok cerita dulu2 si Didi ni lawa juga orangnya masa muda2 dulu2 heheheheh.

    • tol …mmg lawa mase ye jadi heroin filem Kanta Serigala, jadi rocker beb… actor utama ye Faizal Hussin. Didie tu lawa lai apa, just dia kurus sgt, klu dia tenbamkan muke dia, sure lagi cantek :D

  4. KEDING!!!(skeping)..hahahaha….dagu tajam!hahaha lagi….

  5. tahniah buat didie…semoga berkekalan selamanya…beri lah di peluang dan doakan dia bahagia dan gembira

  6. Respek kat Didi.. coz dia bela anak dia ramai2 tuh….
    Klo dia desperate nak kawen rasanya… dr dulu di bley kawen…
    Mudah2an tuhan panjangkan jodoh… murahkan rezeki…

  7. gempak siot diorg mlm tadi..berdansa… tp kekdg aku heran aaa, ok aa kite ni bkn pro tp mata aku tgk best je si minarwan ngan wife dia lagi aaa terer menari ngan muka2 siot, impression…tp judge tu cam xnmpk je… weird tol..

  8. aku minat didie laki die encem

  9. aku suka tengok dia ni…..selamba jeeeee

  10. aku paling suka didie alias………..muahxxxx

counter statistics