Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Kahwin Hunny Madu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

11 comments

  1. wahh,,, dah bernikah.. Tahniah2… semoga trus berkekalan ke ahir hayat….aminnn

  2. mcm ku knal..tp di mana ye

  3. jond dengan labuya

    sapa ni makcik awiezz?? anak angkat hang ka?

  4. ssofea aleesya

    sape ni??????????lgsg x kenal pon …nama die pon kelakar jerk…
    de ker hunny=madu????? pelik tul…..x famous de gak masuk dlm mediamelaya nie….

    • jgn terlalu kuno dlm dunia hiburan … die mmg famous, cume org melayu tertinggal jer akn tak kenal..

      • selain dj dia pun penah jadi pengacara apa! Rexona no sweat challenge alaaa yg tanding menari tuh…
        mase zee avi mai mesia last year, dia pun sempat bersessi photo bertiga ngan Yuna… famous and glamer dia nih…

    • oloh-oloh-oloh..kesian ngn sofea aleesya..
      nme da modern..tp pmkrn cm org kmpg..
      len kli bkk fly.fm..dgr lgu omputeh..
      br knl spe 2 hunny madu..
      besh dgr dye speaking..

  5. anda pernah dgar radio x?
    kesian…

  6. kpde yang tak pernah dgr radio nie .. mmg kuno lah.. hahaha, that is english radio and she also host at 8tv..

    hunny madu, that's nice what.. new trend mark.. tak macam lain.. hakimah jd kim..

    mmg lah korang tertinggal dunia hiburan, hehehe, hiburan di malaysia include all station radio n television…

  7. to hunny madu , u are the best.. ur wedding is simple n nice.. that's really2 awesome!

  8. aku ngatkan dia orang cina.

counter statistics