Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Gambar kahwin Raja Farah

Gambar kahwin Raja Farah

Raja Farah Binti Raja Aziz selamat diijabkabulkan dengan pasangan, Mega Bashirun Qhuyum Zakaria dengan sekali lafaz pada 12 November 2010 jam 11.10 pagi dengan mas kahwin RM888 di Bukit Jelutong.

Walaubagaimanapun, maklumat wang dan jumlah hantaran masih belum dipastikan lagi. Tak sabar kami ingin menunggu Raja Farah mengandung.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

5 comments

  1. alhamdulillah..ak doakn kowg akn bahagis smpi bila2..bentuk family yg bek2 yer..law blh farah,,,bertudunglah kmu..wanita adalah hiasan dunia…seindah hiasan adlah wanita yg solehah.,,

  2. congrats..raja farah nampak cantik..tp aduh xda sape ke tegur lukis inai tu ..majli fatwa pun dah keluar ianya HARAM..

  3. Congrat's to Raja Farah and Husband… semoga berbahagia hingga ke anak cucu & ke syurga… about lukisan inai tu betul ker haram?? ada sy pernah baca dorg kata tk haram, entah tk tau ler mana btul apa yg saya tau jgn dukir mcm bentuk binatang or what tu mmg like tatoo, but if lukisan bunga or daun2 ker ok.. hish tk tau ler mana yg btul… kena searching more detail kat internet nie b4 nk buat inai, iya lah plannin g nk buat mcm tu nanti masa nk kawin, bila dh ada kata haram n tk haram hmm… still finding more info nie

    • Majlis Fatwa ..sbb ia merupai tatoo ..kalau lukis bunga atau daun pun sama je macam tatoo..dan lukisan inai ini dipakai oleh Tuhan yang disembah oleh org hindu..dan dilukis ditangan dewa2..bila kita menggunakan apa shj yg merupai pakaian org kafir maka hukumnya HARAM..dari search internet..baik tanya ulamak2..tp kalau tanya Dr mashitah dia kata ok je..walaupun majlis fatwa kata haram..

  4. salam.. tahniah.. selamat pengantin baru.. abg yan..

counter statistics