Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Kemesraan Abby Abadi dengan Zul Ariffin pula

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

21 comments

  1. pdn la deme ni..abby gedik dgn zul..norman plak dgn memey..dua2 same jer..hahahaha,.xbleh nk ckp ape la..kalo dh prangai dr dlu mcm tu..

  2. kalau aku jd abby pun aku cari laki lain.. slama ni norman je wat hal macam abby tu tak laku.Norman pk dia je laris.. Slama abby jd wife dia, xde aku nak dgr skandal ngan org lain. Lepas Norman buat hal & bercerai je Abby ada Bf. So, tindakkan yang betul

  3. hmm kite org luar, hal umah tangga diaorg lu mana le kite tahu seme, sapa btul sapa salah, hal umahtangga ni complicated
    … well klu ini yg terbaik utk diaorg, proceed je nikah aaa cepat2. cuma satu je jgn plak kebajikan ank2 terabai…

  4. X MINAT NGAN ABBY MELUAT

  5. aha laa,if aku jadi abby pon aku cari lain.skrg abby ader hak nak kawan ngn saper2 pon.norman igt dia ensem sgt ker?si memey tue da rampas laki org pas tue tayang2 lak. .x malu tol..saba jek laa. if dia da kawin ngn norman jgn harap lah dia nak abik peduli pasal ank tiri dia.confirm!!abby..x yah pk lagi pasal mangkuk 2 ekor tue.

  6. emm,suker kat k.abby..x kesahlah if k.abby suker zul but jgnlah k.abby wat mcm nie coz nak sakitkan ati norman ngok ngek tue..nti k.abby yg mkin sedih.Tpi better k.abby cari guy yg lbh matang n lbh sesuai wat k.abby.x nak k.abby menderita wat x ke2.k abby cantik,mulakan hidup baru.

  7. sapa penulis yg bahlol nie?bodo ke tk habis cari bhn…belum kena diri sendiri..buat assignment mcm hampeh..

  8. barulah adil…fikir abby tak leh buat juga..padan muka…saya sokong abby mudah2an jodoh abby ngan zul..aminnnnnnnn

  9. hahaha..bgs la..yg norman dok sebok bwk anak2 gembir2 dgn memey gatei tu..ni abby gedik ni plak bwk anak2 jmp sonok2 dgn zul..wakkakaa..dua kali 5 je..deme ni..

  10. apa2 pun, pic abby dan zul ni tak la sehebat norman dng mimi tu.. teruk sgt.. siap peluk2 lg.

  11. Aku pun x minat Abby Janda anak 3 nih. Geli. Geli tengok muka si Zul juga.

  12. Pada dok heret merata ke hulu ke hilir sampai ke negara cina kenapa x kahwin2…Meuat…

  13. apa la zul..abby janda yg dah rabak mcm terowong keretapi pun kau nak..cari le anak dara yg fresh sikit…bad taste le ngkau ni…

  14. korg yg duk mengata yg bkn2 pasal abby tu mcm die ada buat salah ngan korg pilak… kpd sham saya rasa cara awak ckp tu salah..itu hak die untuk tentukn hidup die mungkin da tertulis di dlm hidup die akan bersama abby… jgn mengata org sham nanti kena pada diri awak baru awak tahu, what goes around came around…. pada yg semua ckp meluat dgn Abby n Zul saya rasa lebih baik gi cermin diri sendiri mungkin awak tu yg org tgk meluat…

    To abby n zul.. live life to fullest…

  15. sebonor norman yg gatal nk mampus….xingat ker sblm memey dia ade kes ngn faradia….memang gatal..pantang bini ngh pantang…gatai nk cr laen…dasar jantan kuat nafsu.tgok ah nanti klu memey dah beranak 2,3….lubang dh besaq n longgar…mesti cr lain lak…aku nk tgok jer nt.bahagiala sgt…

  16. abby bkn gedik… tp dia punya perasaan…. masa ngan norman dia setia sepenuh hati demi anak2… skrg biarlah …. dia lebih tahu mana yg baik buat diri dia…

    🙂

  17. mgkin yg x suka dgn abby semua kaum kerabat memey gedik… atau norman yg tak tau d untung….

counter statistics