Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Kemesraan Nabil RL dan Irma Hasmie

Gambar Kemesraan Nabil RL dan Irma Hasmie

Selepas kita jemu melihat gambar-gambar mesra seperti Abby Abadi dan Zul (Gigolo) Ariffin, Norman Hakim dan Memey (Bohsia) Suhaiza. Mari kita lihat pula gambar-gambar Nabil bersama Irma Hasmie. Agak-agaknya Farid Kamil tengok gambar ini pastu dia gelak sinis (— You know what i mean) sambil berkata “Ala bekas aku, hehe”.

121

311

218

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

23 comments

  1. yes aku 1st…..sweet n comel gitu…

  2. Zul (Gigolo)
    Memey (Bohsia)

    aku suka kategori macam ni..

    Abby Abadi dan Norman Hakim, tidak pula…

    menampakkan pihak admin suka akan Abby Abadi dan Norman Hakim tapi membenci pula gigolo ngan bohsia ni.. aku sokong.. 101%

  3. jangan la gitu..ayat bekas2… comey la diorang nie.. semoga berkekalan n kawen la cepat ! nanti expose2 cam ni..tup tup… hmm.. hampeh…

  4. tak baek ckp macam tuh…..memandai jer admin nieh…..
    farid pun belum tentu dapat 1st hand
    mana tahu dapat bekas gak nanti……hehehehe….memandai jer aku nieh…..

  5. sweet couple..

  6. aku xsuke irma ..seksi..poyo..nk nabil sbb glemer jer..kalo nabil xpopular n byk duit xde die nk nye..sm mcm ikin nk mawi..hahahaha

  7. Kt sini belum tersebar lagi ke kes seorang model Indon kena seksa dengan putera Raja Kelantan?

    Kalau nak tengok ada kt sini >> http://mytalento.com/model-indonesia-disiksa-pang

  8. Bekas pun bekas la..janji ketat… Haha… :p

  9. haiz nabil tukar la style rambut tu!!!!

  10. rambut nabil mcm rambut om kerja d ladang kelapa sawit ja….errr teruk…

  11. ok la. tpkn.. aku ske Nabil

  12. suke lor irma de jenis low profile and humble..hehehe jage nabil elok2 yeaaa =p

  13. bekas tupperware irma da longgar, farid kamil bukak… =p

  14. i kenal sgt n taw sgt cte diowg ni..i kenal nabil b4 jd artis lg..

  15. hoho..mesra la tu..

  16. heyh fasha sendat..lucah ek ckap kt irma..haaaa

  17. Go bro memang sesuai

  18. yee…sukee..suke…smuge berkekalannn.. 🙂

  19. ok la tu,janji bahagia,,kan kan kan

  20. dah kene dgn farid kamil dah tu

counter statistics