Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Gambar Kontroversi Norman Hakim & Fizz Fairuz

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

20 comments

  1. aper nk jd ler dgn artis skrg ni… byk2 ler btaubat…

  2. tu mengada-ngada namanya tu…sudah la norman hakim…renti2 kan la…

  3. x sk kat NH..

  4. nyampah aku tgk.

  5. this picture is one of their scene in one of the drama in Malaysia. that time, they were acting. and ada photographer amek gamba ni as promotion. kalau tak percaya, cuba beli majalah media hiburan. yg cover dia muka nabil (raja lawak).

    well, i'm not defending NH. because, i dislike him after what he did to everyone especially his ex-wife. based on what you people wrote, i think u guys should not judge a book by its cover.

    am i right? 🙂

  6. da macam gampang~ har har har 😆

  7. Amende la aksi mesra diorang nie…

  8. geli negok jantan pelok2!!lain macam jer…

  9. lanana, whatever it is we are humans. people do make mistakes kan? so, let them be that way. if diorg selesa hidup macam tu, lantaklah.

    kte yg baca ni pun, jgn cepat judge benda yg kte tak tau asal usulnya. so, every single person yg baca gossip kt media malaya ni should just zip their mouth and live their life to the fullest!

    baca gossip tak salah kan? asalkan jgn buat fitnah pasal org lain. diam diam sudahh.

    😉

    • biasanye org menilai dr apa yg mereka nmpk…so kna hati2 dlm stp perkara yg dilakukan agar x menimbulkan fitnah….

  10. klu ye pn main2..tp lelaki msti geli geleman kn bgmbr cmtu…wahai org lelaki,korg nk x main2 pose cmtu??sy yg menengok pn geli cket sbb dorg bkn pondan…

  11. heran lah .. pic ni pun nk besar2 kan .. dorg kn cume bergurau je .. ade2 je

  12. Artismalaya Dot Com

    wah bro, panas betul pic ni…ha ha

  13. woi nad, ko ni x tau hukum hakam ker..

    cekgu.ustaz,mak bapak x ajar ker….

    memang ko ni perosak…

    nabil tu bujang la ngok…..

    tak bolehnyer peluk2…..

  14. Different Test

    Saya suka tengok perangai Abang Norman. Buat selalu pasti I suka.

counter statistics