Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Kumpulan Dynda

(Gambar) Kumpulan Dynda


The Making Of Music Video Dynda – AM PM

Dah lama industri Malaysia tidak dihiburi oleh penyanyi gadis berkumpulan, dan kebanyakkan end up bermasalah, betoi tak? Res2, Elite, Feminin, Eva dan lain-lain kumpulan lagi’lah, kesemuanya ada cerita hot masing-masing dalam blog ini mahupun di blog hiburan lain.

Tup-tup muncul pulak kumpulan Dynda dari Singapura nie. Jangan main-main you, they all pandai b-dance you. Alamak so outdated, sekarang mana musim b-dance lagi? Cuba la satu dance yang baru, shuffle ke, tecktonik ke. Tapi tak apa, support wei support! Nie anak didikan Cat Farish wei.

Apa pun genjoy gambar dari kumpulan Dynda di bawah. Tak banyak pun, tiga jek.


dari kiri:- Renni, Rella , Elly dan Vega

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. ermm.. hmmm… boleh lah…

  2. bukan zaman breakdance? showdown ramai je break dance.

  3. Haiyoo, siapa yg ketinggalan & tak updated Mr. Media Malaya. Breakdance never die lah… haha, bln August ni akan rilis filem Step Up 3D & Streetdance 2D… semua tu menampilkan street dance aka breakdance… apa masalah nya, semua suka dgn breakdance. Ya bak kata Mr Edz kt Showdown almost 99% semua bawa breakdance… whats wrong ? dah lama x ada girl grup, and this grup bawa new sound of music ada influence from k-pop & street dance… supportlah… just to make it our industry variety & maju..Lagipun lagu AMPM tu ada touch k-pop, takkan lah Dynda nak nari2 shuffle kan tak kena dgn lagu… dah mcm koboi pakai songkok pulak… tak gitu ?

  4. boleh la layan jugak,…

  5. dei..ko dulu pun kaki bdance gak per..suar senseng parat kaki…er…jiran nak kawin,ko ada kat umah tak?

  6. xbape best lagu die.. lirik x jelas… music je yg conquer lagu… aku pening sgt dgar lagu grup nih…watever muke bley blah la….

  7. @shika
    Jika tak jelas lirik katanya, boleh tengok lirik di MV Official AM PM di youtube. Siap ada lirik, boleh sing-a-long

    Jangan lupa subscribe!
    http://www.youtube.com/watch?v=4CAXEBIuLiQ

  8. Ada je yg suka provoke… x malu~, bagus sgt ke hangpa? Jika ya, buktikan 😛
    Best apa lagu Dynda?

counter statistics