Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Lagi Mawi dan Ekin Hujung Minggu Untuk Anda Muntah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

54 comments

  1. menyampahnyeee….

  2. haha.. sila muntah dengan banyak

  3. mmg nak muntah…

  4. duga la…… mmg muntah la..

  5. baik X payah pakai tudung……….

  6. apasai yg korang smua x puas ati ni??? bia la, kira ok la c ikin 2 berubah wlaupun sb mawi, sekurang2 nya dia smpat berubah, insaf.. da byk phala ka duk ngata org ni…???

  7. emm… muntah2.. geli pn ada juga.. apalah… nama ja mawi.. tpi entah apa2 entah… syukur la ina kawin gan org yg ada kerjaya..

  8. bole plak besntuhan..?ingat alim ?

  9. ala apa nak cemburukan diorang tu … dah rezeki dia … redha aje lah

  10. biarlah diorang pilih jalan masing2 janji tak kacau orang lain

  11. nape ek skg mawi gan ekin ni..asal kuar gambar je mesti baju sama kaler pakai?asik2 POLO..xde baju lain ke?rasanye…ni sume idea si ekin..sbb mawi kata…ekin akan jd perunding imej mawi lepas kawen nnt….aduhaiii…..masa tu klu ekin bukak tudung pun..mawi x marah dah…

  12. eee..ksian mawi dpt bini tue..ekin tu da la xlawa..pnh tgk snoe white x..ala yg nenek kebayan tue tu..cam tu la muke die.mcm topeng

  13. kelakar..da la ekin tu cam muke nenek jht dlm cite snow white..uwek..
    way ..cian mawi dpt isteri tue..xlawa pulak tu..xpadan lagsung

  14. aku pnh jmpe muke ekin face 2 face..muke die cm plastik..cm micheal jackson pon ade.poyo+gedik.pastu leh ketawa terbahak2 dpn public.kate gadis bertudung yg ayu.rosak da keayuan.eee camne ni.adoi

  15. hehehehehe.xympah.tp ksian mawi dpt ekin

  16. mawi ble pikir balik tak..betul ke nak kawin ngn ekin ni..cm lakonan semata je..

  17. kene control la ko mawi! asik pakai baju same jer..mluat!loving r tuh konon…ekin dh tak sbr2 nak ketok si botak nie..

  18. betul la…. mmg tak sesuai…tapi dah jodoh depa..cuma pesanan buat mawi & ekin…lelaki yang baik adalah untuk wanita yang baik…dan sebaliknya.. ekin – control sikit perangai gedik ko tu…

  19. eee…memang gedik pon…balik2 diorang…

  20. Sial ko media melaya..inilah orang melayu bodoh..asyik nak menjatuhkan maruah orang melayu…bodoh media melaya…kita sebagai orang Islam sepatutnya mendoakan kebahagian orang lain..tu pasal la hang ni bangang!!Mawi WORLD!!! PUKIMAK KO MEDIA MELAYA..BODOH TAK TAHU BEZAKAN ANTARA BINATANG DENGAN MANUSIA !!! SEMOGA MAWI DAN EKIN BAHAGIA KE AKHIR HAYAT …semua yang kutuk orang MELAYU ISLAM adalah orang yang mempunyai hati yang jijik, SIAL dan lahanat !!! sila lah bertaubat bersihkan hati …jangan cemburu dengan kejayaan orang lain tetapi berusaha lah untuk berjaya…

    • Cakap pasal islam n bangsa tapi tengoklah dulu bahasa u.Tak payah lah nak nasihat orang lain.Kalau orang tu baik dan alim tak ada orang yang nak kutuklah. Mawi n Ekin tu bukanlah idola yang baik.Tengoklah sejarah dua orang tu.Seorang tipu girlfriend dan seorang tunjuk alim pakai tudung tapi pakai sendat-sendat.

  21. Sial ko media melaya..inilah orang melayu bodoh..asyik nak menjatuhkan maruah orang melayu…bodoh media melaya…kita sebagai orang Islam sepatutnya mendoakan kebahagian orang lain..tu pasal la hang ni bangang!!Mawi WORLD!!! PUKIMAK KO MEDIA MELAYA..BODOH TAK TAHU BEZAKAN ANTARA BINATANG DENGAN MANUSIA !!! SEMOGA MAWI DAN EKIN BAHAGIA KE AKHIR HAYAT …semua yang kutuk orang MELAYU ISLAM adalah orang yang mempunyai hati yang jijik dan SIAL !!! sila lah bertaubat bersihkan hati …jangan cemburu dengan kejayaan orang lain tetapi berusaha lah untuk berjaya…

  22. memang nak muntah….klau berubah sbb mawi buat ape,tak ikhlas le nama nye…berubahlah kerana ALLAH,dpt pahala….menyampah betul aku,mgalahkan anak raja kahwin….

  23. la kowg…mybe mawi rasa dia padan ngan ikin lntx dia lar.. kita dok kta kt dia lg mnmbahkn dosa wt kita n mnmbhkn phala dia..fitnah oo kalu xbtoi dosa bsr!

  24. xpelah……….doakn je

  25. koya nk mapus..
    kalu comel tk per r gak nk koya2 pn
    pada2 r weh
    ina ag lawa r beb..
    ina cute ank dye pn cute..
    mawi ko tk nyesal ke..
    uwek

  26. betul tu anis… takkanlah kerna 2 org celebriti tu, kita sesama sendiri nak mengutuk antara satu sama lain, dah tambah dosa… kita doakan jaa dorang tu bahagia dan kehidupan yang diredhai…

  27. semoga apa di tunjuk kepada peminat adalah benar n bukan lakonan bila dah nikah nanti… jgn nk jaga prestasi jaga d luaran aje..
    biarlah pupuk sampai bila2…

    SELAMAT PENGANTIN BARU

  28. weh..ko ni asal zozo??
    da byk phala ke ngata owg..
    ceh!!
    pigidaAA!!

  29. eee geli aku poyonyer pumpuan mcmnie dia nak tp dah dapat pun…time nikah bleh wat peace doa pun bleh gelak2 muka tak nampak tawadduk langsung …nampak kebanggaan jerk..mawi elok lah dpt mcm ekin ..ina baik dpt hafiz idup ina aku sokong ko pengorbanan ko tak terhingga mawi yg tak pandai menilai …time susah cari ina dah senang lupa ina and family dia ingat sikit jasa pergorbanan ina time ko susah mawi sedar diri sikit..bukan jeles dgn ko to ko punya cara and ekin bleh buat ina and family dia terasa hati pikirlah sebagai manusia …pepepun aku doa yg terbaik buat ina and suhaimi

  30. kmu ckp psl org,dr sndr tu baik sgt kah?
    muka nenek tua konon,muka kmu tu cntik sgt kah? mcm pantat kuali mgkn kan? x sdr dr btl..mau ngutuk org tp x sdr dr sndr mcm mn, da bdiri d ambang neraka pn still mau ngutuk org yg x buat slh dgn kmu..huhu!! beli lah cermin yg besar,bdiri dpn cermin tu,lama2 pn takpa..
    u'r embarassing urself by talking like biatch..mybe u'r not blonde, but sum of u sure hv the brain of a blonde head!!

  31. wei kowang kalo x minat pun,,
    xyahlah nak kutuk2,,
    mcm kowang tu perfect sgt jek,,
    ntah2 kowang agilah cm nk muntah ngan awek@pkwe kowang!!
    mawi ngan ikin x ktok kowang,,
    kowang plak over kutuk orang,,pe cite?????
    balik kmpung arr!!!

  32. assalamualaikum…
    bagus la mcm ni…da kawin akhirnye…
    ina dpat suhaimi…degree kan??
    ekin diploma kan??
    MAWI NGAN EKIN….
    tpi lela ske tgk psgan yg sjuk mata mmndang spt ina n suhaimi…
    mawi ske gak tpi ekin tu krang skit…grang..

  33. encik shah wey..hang kata smua yg kutuk MELAYU ISLAM tu hati jijik,klu nak ckp benda yg berlndaskan AGAMA ISLAM,jagalah hang pnya tatasusila tue………

  34. biarlah mereka membuat perkahwinan mereka macam itu, kita doakan yang terbaik untuk keduanya. Apa yang baik mereka buat kita jadikan teladan yang yang tak baik mereka buat jangan ikut tolak jauh-jauh.Cuma rasa terkilan tak dapat beritahu ekin jangan inai tangan dengan melukis mengikut org india. Nak pakai inai itu baik cuma jangan meniru cara orang kafir "melukis ini ke tangan itu ibarat membuat "tatoo".Itulah orang kafir tetap mahukan orang islam mengikut mereka cuma kita aje tal perasan. Ingatlah muslimah semua janganlah anda melukis sebarang lukisan ke badan anda walaupun bersifat sementara kalau nak berinai cukuplah sekadar dijari sahaja

    • U tak nak pakai inai macam tu u diam lah.Yang u cakap pasa kafir tu tak ada kena mengena lah.Dah lah duduk kat malaysia tak sedar ke kita hidup berbilang kaum.Suka hati dia lah nak pakai inai ke tatoo ke.Yang Ekin pakai baju-baju ketat macam nak koyak tu tak salah di sisi islam ke?Pikir dulu lah sebelum bagi nasihat.

  35. alhamdullilah segala berjalan dengan lancar,hari ini terbina lagi sebuah masjid,tidak perlu kita menilai diri seseorang sedangkan kita belum tentu sempurna,tidak perlu mengata orang nescaya anda pasti akan dikata.walau siapa,menyampah ke anda,anda harus terima,anda harus berpijak di bumi yang nyata kerana orang yang anda mengata,kutuk,meluat merupakan orang yang sama bangsa dan agama dengan anda…wassalam

  36. aiyak… ini ekin arr…. suka cerita hal2 dia yg bagus2 jer…
    kalau jumpa dia 1 jam, 1 jam la dia cita pasal kebagusan dia…
    bosan sapa berkawan dgn dia.
    sapa yg kawan dgn dia…samalah kot mcm dia…
    dpt free kan…
    uwexx

  37. korang ni..kalau bab mawi ada je tak kena..ikin pakai tudung pun jadi isu,CUba tgk ct tu lagi macam tak payah pakai tudung.
    Sekurang nye mankuk dua org ni tak de lah lupa diri buat majlis d tempat asal usul ..tpt famili.
    ct? buat kat putrajaya ..nikah kat sana..walhal mak bapak kat kualai lipis pahang.Merampas pulak tuh suami org,
    Walauapa pun ikin ni ..dia ttp sempoi ..n aku respect dgn diorg ni.
    huhuhu

    tak suka ..diam lah.lagi nak mememkak.

  38. yg kau mod..kalau tak suka tak payah nak upload pic dirg ni..sebab kau rasa ..bila kau upload pic yg kau tak suka ni ..kau bleh dpt duit dari situ kan.
    KESIAN kat kau kan..dlm kau tak suka..kau ambik kesempatan juga.

  39. Tak usah lah cemburu..Doakan kebaikan utk sesama insan.
    Dan jauhkan daripada mendapat dosa.Lagi pun Mawi tak
    mintak semua tuu..Semuanya ditaja belaka.
    Yang penting sentiasa bersyukur..dan tidak meninggalkan solat.
    pasti mendapat rezeki yg tak disangka….

    • tolonglah siapa nak cemburu dengan dua ekor tu.bukannya ideal couple pun.Lain kali tengok dulu sebelum cakap.Tak ada orang cemburu dengan mawi yang tipu girlfriend dia dan ekin yang berlagak alim.Cakap nak alim pakai tudung tapi pakai baju sendat-sendat.Habis buat apa nak tunjuk baik.

  40. xpe la…akhirnya dia org mendirikan masjid..itu yg penting, buat keje halal. Buruk baik Ekin biar mawi je handle..dia kan dah jadi ketua keluarga…xbtl mawi, xbetul lah Ekin..benda lps Ekin biar la berlalu…biar dia org hepi bina keluarga. Tentang jodoh ni Allah punyer kuasa tau…dosa kita menidakkannya.

    L

  41. Bukannya dia org buat dosa…dia org ikut sunnah. Dari buat keje xsenonoh sampai kena tangkap basah mcm anak dara felda tenggaroh tu lagi terukkkk….si jantan yang konon dah berkepala botak tu yang patut korang kutuk bukan mawi dan Ekin tau…MasyaAllah

  42. Mawi dengan Ekin ni kalau nak kahwin nak diam-diam lah sikit, tak payah nak berlagak. Da lah kahwin dengan duit sponsor nak tunjuk kaya pula. Naik keta biasa pun sampai ke rumah juga lah tak payah nak pinjam helikopter orang lain. Kalau sendiri punya tak pe lah dalah pinjam nak berlagak pula.Dengar-dengar wedding of the year tengok-tengok nanti cerai-berai macam erra dan yusry pula.Kahwin tu jangan nak tunjuk- tunjuk lah.Mawi tak malu ke tak ada driving licence.Sebelum pi kursus kahwin sepatutnya ambil driving licence.

    • btol tuh shasa…umur dh 27thn tak amek lsen g?mula lah ekin nak melaram ngan kete2 mewah mawi nnt..tau2 je la ekin nie,pantang nampak bnd2 yang mahal..a ah ek.aku baru parasan,tiap kali bcakap..ekin mesti critakan tentang kbaikannye..tah ape yg baiknya tah..hanya mawi je yg nampak..baru2 mmg lah puji mlambung,karang bile gadoh 2 3 thn lg..mulalah ungkit..hai…adat la 2..errkk,,ekin..tahniah ek dpt kikis mawi sket demi skett..dah la pakai tudung krn mawi..bkan ikhlas pn..pakai tudung jgn lah pakai baju yg ktat2..ppuan camtu ke mawi nak kan?masya allah..

  43. Betul tu Julia…Sepatutnya kita sama2 doakan kebahagian mereka.
    bukannya mencari kelemahan utk dijaja…
    Mudah2an dengan berkat doa kita sesama insan..keluarga
    kita pun turut terselamat dpd ketidak bahagiaan.
    Sebenarnya time kawin la yg kita perlu hebahkan..
    Bukannya time b'tunang..spt kebykn org lakukan.
    Dan sebagai insan kita juga wajib meraikan pekahwinan kpd
    sesiapa sj,bukan saja
    kpd Mawi n ekin..

  44. tahniah kpd mawi ngan ekin.akhirnya brjaya gak korang mndirikan rumah tangga.tabahkan ati korang eh.sabo ja la diatas gosip2 yg tlh menimpa korang..hehe.whatever tahniah eh…chaiyok..!!!!!!!!!!!!!

  45. kalau mawi banyak duit kenapa kahwin pun nak orang sponsor..guna la duit sendiri buat majlis secara bersederhana lebih afdal kan.

  46. diaorg ni mmg minat brand POLO kan. byk koleksi bj POLO jer. sedondon gittew.

  47. kpd anda sume,,,,,,,,

    biar laa dyeowg 2..
    dyeowg xkcau idop kowg ryte??
    biar laa dyeowg bhgia seshame sndri

    idop mawi world!!!!!!!!!!!!!!!!!

  48. aku ni k kata kt org pun aku sndiri ade kurangnye..tp xpela doakan utk kbhagiaan mawi n ekin..semoga nt dpt baby comey tau..hehehe..

counter statistics