Friday , December 9 2016
Home / Gossip Panas / Gambar lama Diddy AF4 dan Fazreen Rafi (3 gambar)

Gambar lama Diddy AF4 dan Fazreen Rafi (3 gambar)

Gambar lama ini di ambil dari laman Free Download. Rasenye ni macam gambar lame sebab kini masing-masing sudah berumahtangga dan lebih berisi. Saje post sebab gelagat kitika photoshoot ni menjengkelkan. LOL! Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. uwauu…encem ..tpi inda lha encem sgt ..hahah ..

  2. merah nyala gi2…

    kozumiro.com

  3. Sapa la photographer nye ni. Ada ke suruh diorang pose camtu.

  4. dah macam posing pasangan sejenis plak… kesian kesian…
    gurau aje..maaf ye..

  5. Apadal dgn Diddy tu????

  6. gambar yg last mcm gambar gay,ni mst kena dera dgn jrugmbr maklumlah mase ni msh baru.

    • biasanya camtu rr.. klu model dgr kata pengarah n jufoto n tak buang byk masa………leh dpt special prize..

  7. mke dyeOrg cm ader prsmaan jer..ppe pOwn gmbr nie nmpk hOtlh..

  8. muka lebih kurang jer ^^

  9. aieee… kcian selebriti 2 org ni. bikin niaya je si pngarah n jufoto kt org. klu idea seni pn biau le kena dgn org nya.. byk tafsiran negatif..

counter statistics