Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar Lama) Nurul Alis RTM, Dulu dan Kini

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

8 comments

  1. sket lagi nak nampak tetek hoiii….

  2. KALAU SAPA DAH ADA ANAK… MMG TAKKAN SEGAN NYE NAK NYUSU ANAK…
    DEPAN ORG PUN BANTAI JER…
    AKU PUN DULU GITU GAK

  3. tak kan pic nak nyusukan anak pun nak tunjuk…malu la skit beb…kite manusia..pasal tu tuhan suh kite bertudung,supaya jangan bg orang tengok…

  4. Jangan nak salahkan orang… website salah kerana tunjuk gambar ini ….dan kita salah kerana melayari site ini ….he he he

  5. sapelah yg siarkan pic die tgah nyusukan baby..

  6. manalah korang dpt gmbr nie…aib kan org tol..

  7. ni bukan salah Kiki…the burden of guilty is to the media malaya…mendedahkan aib kiki…what is the purpose media malaya tayang kat org gambar kiki tgh breast feeding her baby? mendedahkan aib kiki kan? what la…saje nak sebarkan fitnah ke?

counter statistics