Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Gambar lama Zul Handy Black berkahwin (4 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

11 comments

  1. Sweet je ppuan tu..tp laki aduyai….Huh!

    • Macam la kau tu puteri kayangan… ok apa Zul… dulu dia nyanyi lagu "Kau yang bernama Seri"… sedap gilerr lagu tu… suara dia pun sedap…. tak mcm kau.. kaki kritik… boleh belah la….

  2. bila ni? xtau pun.. 🙂 tertinggal keretapi lagi r tu

  3. bekas isteri zul dulu yg skrg da jadi isteri adi putra kan,kalau tak salah..lagu kau yg bernama seri pun ditujukan untuk dia dulu..

    • wawa: yang ex-wife zul yg kawin ngan Ady putra tu bukan yg ni.. yg tu ada iras2 siti sikit. ce google tgk.. 🙂

  4. SEED Girl : suka mengutuk org.. mcm awk sempurna sgt

  5. yang ni myb isteri terbaru zul handyblack, cos yg lama nyer aida yang skrg ni dh jadi wife adiputra. muke aida ada iras2 siti nurhaliza. zul dulu kan pernah couple dgn aida aris sekejap tapi aida aris pon dh kawen lain…

  6. ade slack skit tang gg si bunga tuu ~~

  7. hai..nk tnye..ex wife zul hndy black bini ady putra ke..?ape2 pun congrate zul

  8. muka Zul handy black ni mirip boyfriend aku la….. dahla dia selalu gi offshore…. rindunya aku kat boyfriend aku…. syg… kalau dah balik, bawakan chocolate and wine bnyk-bnyk ok… hehehe….

counter statistics