Saturday , November 1 2014
Home / Gossip Panas / Gambar Lana Nordin dengan kekasih?

Gambar Lana Nordin dengan kekasih?

Kami rase memang patut pun Mak Bedah kami kutuk si Lana Nordin ni kaw-kaw pade entri yang lepas: Lana oh Lana. Mane taknye, satu demi satu cerite bongok pasal die ni makin kerap keluar, berlakon cam tahi juge.. Yang terbaru ni, tersebar pulak gambar-gambar macam ni kat internet. Kami rase-lah kan, mesti sang Lana sendiri la yang sebarkan gambar-gambar die ni..

Nape? Tengok aje-lah gaya die posing tu.. Memang macam sudah menanti kami dan blog-blog hiburan menulis pasal die. Yelaaa.. artis publisiti murahan macam ni laa satu-satu care untuk popularkan diri sendiri. Jage-jage noks, silap haribulan tinggal abu je nanti. Lagi gambar payudaya Lana Nordin di bawah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. pic no2 tue "ketiak" itamssss..ada ati nk pakai mcm tue..aiyeeeee

  2. ohh kahwin lah baruahhh…………..
    kalau nak ngokek ye pn..
    apa dah jadi dunia artis….hope malaysia banned artis mcm nie…

  3. pic no 3 tu pakai dh elok..tp berpeluk lak..hahaha..sengal!!

  4. ha.. yang nie sorang lagi.. mau kena sidai je dgn kayu 3,5.. kalau x berpeluk tu x sah.. apa yang best sangat 2 bila berpeluk.. kalau yg dah kwin 2 x per la kan.. nie ntah.. x rsa malu ker..?? plok2 dpn camera.. nak tunjuk yg awak 2 sayang sngt2 ker kat laki2 2.. jgn dh di guna pakai sdh la.. kita nie kn bkn nya pa.. kta sma2 mlyu. agma islam.. cba tgk gmbr yg ke 3 tu.. laki 2 pkai songkok tapi berpeluk..kalau org asing tgk.. nanti mrka akn ckp.. ( Oo.. bergini ka melayu beragama islam siap plok2 lagi 2 di dpn camera..)cakap melayu nie agama tinggi.. sopan santun.. baik budi..rupa2 mcm kita jga ( minah salih)yg ska berpeluk2.. ermm ckp la tkat nie tapi ingat ALLAH S.W.T sentiasa nampak apa yg kita lakukan di muka bumi ciptaan nya.. HARAP MAAF JIKA SAYA TERKASAR BAHASA

    – EMMY IRACLE –

  5. jom kite g plok die jgk…mste sdap…tetek die da la besar

  6. emmm..kesian lah korang nie…aku kenal dia sgt…semua otai2 air asia dah rasa bro..gua pun sebenarnya tertipu gak…siapa yg happening bagi dia .semua boleh jamah dia..aku 3 bulan je dapat merasa kasih sayang dari dia..tapi dia dapat kasih duit aku..huhuhuuhu…tapi takpa lah memandang kan berbalai jugak lah dalam 3 bulan tu takkan main free kot..mestilah dibayar dgn cara kemahuan dia..tak percaya tanyalah otai2 air asia..kalah nak tahu cerita sebelum dan cara dia dapat masuk air asia pun pasal lana kerja di lavender spa kota damansara.(tukang urut batin atau lebih sedap tukang melancap konek) otai2 tu lah yg tarik dia masuk airasia..pasal dia nie minat glamour..nak dipuji selalu…kenal sangat lah….DARI TUKANG URUT,JADI PRAMUGARI,THEN JADI ARTIS MASAK KAU,,,KENE KUTUK RABAK2…sendiri cari pasal,,,kalau tak percaya tanya yg punya diri……member2 awek dia semua tu semua tukang melancap lavender….

  7. Dah kena nie….confirm

counter statistics