Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Latest Nurul

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

10 comments

  1. iiiiyy..ketiak berdaki

  2. sal makin seksi nurul ne??hmm

  3. sudah2 la tu… ape yg prnh t'jd dlm hidup, jd kn iktibar.
    x moo ar seksi2 lg..

  4. Err~!!!! my opinion..it doesn't mean when the BF is rich then she'll use the BF money to do treatment and etc to enhance their appearance..FYI, some women (especially those who have good or succeed in their carrier) will be more independent and more satisfy when all the thing that they get is paid by their own money. Thus, don't just simply judge women 'if they have a rich bf, they will have extra money'…it's not always right~!! peace..

  5. die ni dh gedik n x tau malu..konon nk seksi2 ramai la vvpi ske tu..perangai xde MARUAH NURUL NI!! NYAMPAH AKU TGK DIE SKG NI!!POYO JE!! KALO KULIT TU PUTIH XPE GK..WKAKAKA

  6. ermm.. hummm… errr.. iskkk… dia wak treatment apa? aku perati xde bonjol2 ala2 flower horn pun, ketul2 pun takda.. tapi nampak serabai aaa…

  7. artis wanita beragama Islam ni nk orang minat dia. cermin la diri dulu. penampilan mcm orang kafir. orang kafir lg sopan. ketiak hitammmm

  8. aku setudengan korang sume…patut ar dia nak sangat mintak cerai dengan ajai…rupanya dia nak life yang macam gini…Masa dengan ajai mana dia merasa sume ni…pada aku lah kalau dah pompuan tu bila bergelar isteri id akan tenang di samping suami dan anaknya.Nurul ni bukan taklawa …manis nyer ader…tapi aku rasa lebih ayu…ko tu org kampungtasik gelugor…..Buat malu orang kampung…1 gi ko ingat lah org tersayang mak bapak ko…jenuh nak menjawab bila dah mati nanti.Lu fikirlah nurul.

  9. Macam rupa Nicole PCD kan dia..hehee..manis..bab pakaian..ermm..sendiri fikir la..

  10. aku rasa ketiak macam ni pasti busuk……………

counter statistics