Saturday , September 23 2017
Home / Dunia Artis / (Gambar) Liyana Jasmay bersama ibunya sempena Hari Ibu

(Gambar) Liyana Jasmay bersama ibunya sempena Hari Ibu

liyana-jasmay1

Siapa Liyana Jasmay? Beliau mula berjinak dengan dunia seni apabila muncul kali pertama dalam filem Castello arahan Bade Azmi menerusi watak Phim, anak kepada pasangan suami isteri lakonan Rosyam Nor dan Erra Fazira. Namanya mula melonjak menerusi filem Kami The Movie dan Histeria.

liyana-jasmay2

liyana-jasmay3

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Tauke Jambu berkahwin Disember 2017 (6 Gambar)

Sekalung tahniah kami ucapkan kepada pelawak terkenal, Tauke Jambu yang bakal melangsungkan perkahwinan pada hujung ...

9 comments

  1. Bagus makcik ni besarkan anak dia supaya jadi org yg baik. hrp2 liyana jasmay kekal camni and jgn jadi cam pelakon2 lain. muda2 dah terlalu social cam co-star dia si juliana evans tu.

  2. assalamualaikum mak! mak ape kabo? liyana sehat?????

  3. cantikk….sejuk hati nengok..

  4. Cutenya diaaaaa….!!!!! Aku mmg minat giler kat dia ni..!!!! Muka dah le sebijik mcm Mama dia… Comeynya…!!!!! Semoga Liyana terus suksess…!!!!!

  5. cute lah dierr..tp,lagu dier yg baru tajuknya aku tak pcaya cinta,,klakar arr lagu tue..cm bdoh2 pon ade gak.sowy…juz bgtau ape yg aku ase jer..

  6. makcik aku n cousin aku……aku minat ngan liyana jasmay muke die same ngan mama die n same mcm muke aku.huhuhuuh

  7. hai!!spe2 yng nk knl ble la chatting….

  8. mke liyana cmel gler ar!!emuachh!!!!

counter statistics