Friday , July 25 2014
Home / Lawak Jenaka / Gambar macam lucah tapi sebenarnya tak (4 gambar)

Gambar macam lucah tapi sebenarnya tak (4 gambar)

Gambo ni sekali imbas.. Astargfirullah! Tapi sebenarnye takde pape pun.. Hehe.. Lagi gambo macam lucah after le lompat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

14 comments

  1. KAHKAHKAH!!! Lawak terbaik dari ladang…

  2. :) :) MM saja highlight tajuk tu.. MM tau lau tajuk camtu confirm ramai yang view :)

  3. hhahaha…wkakakakakakaka..

  4. akibat terlampau seksi jadi lucah ..kah kah

  5. Cincin Bik Mama 73ju

    konpem ko ni slalu lepak kt /k/ kan?

  6. hahaha bile imaginasi di luar batasan..hahahaha

  7. yang last tu terbaek…kne tengok byk kali sebab x paham.hah

  8. skali imbas memang mcm tut,hehe

  9. Huhuhu.. Macam mana boleh kebetulan tu. Teruk betul.

  10. tgk betul2 !! jgn terslah tafsir haaa…

counter statistics