Sunday , August 20 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Majlis Cukur Jambul anak Arni Nazira

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Stacy Angie dikecam gara-gara mewarnakan rambunya dan anak (3 Gambar)

Lumrah peminat pasti akan ada saje kecaman yang dibuat tidak kira apa artis idola mereka ...

3 comments

  1. bestnye dpt baby… heehhe junior aku mase kat KUSZA lu

  2. sangat comel……baby arni sgt comel..sama mcm yg terdahulu…from pretty women huh

  3. baby tu sebiji muka bapak dia.Mana putri2 arni yg kat kelumpor tu?Muga2 bapak diorg yg gangster tu pandai mendidik budak2 tu.Sejuk hati tengok suami arni yg ni.Alangkah bagusnya klu anak2 arni disebelah sana tu dpt tinggal bersamanya.

counter statistics