Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Majlis Cukur Jambul anak Arni Nazira

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

3 comments

  1. bestnye dpt baby… heehhe junior aku mase kat KUSZA lu

  2. sangat comel……baby arni sgt comel..sama mcm yg terdahulu…from pretty women huh

  3. baby tu sebiji muka bapak dia.Mana putri2 arni yg kat kelumpor tu?Muga2 bapak diorg yg gangster tu pandai mendidik budak2 tu.Sejuk hati tengok suami arni yg ni.Alangkah bagusnya klu anak2 arni disebelah sana tu dpt tinggal bersamanya.

counter statistics