Sunday , September 24 2017
Home / Dunia Artis / Gambar Majlis Cukur Jambul anak Arni Nazira

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Tauke Jambu berkahwin Disember 2017 (6 Gambar)

Sekalung tahniah kami ucapkan kepada pelawak terkenal, Tauke Jambu yang bakal melangsungkan perkahwinan pada hujung ...

3 comments

  1. bestnye dpt baby… heehhe junior aku mase kat KUSZA lu

  2. sangat comel……baby arni sgt comel..sama mcm yg terdahulu…from pretty women huh

  3. baby tu sebiji muka bapak dia.Mana putri2 arni yg kat kelumpor tu?Muga2 bapak diorg yg gangster tu pandai mendidik budak2 tu.Sejuk hati tengok suami arni yg ni.Alangkah bagusnya klu anak2 arni disebelah sana tu dpt tinggal bersamanya.

counter statistics