Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Majlis Perkahwinan Adlin – Emilda

(Gambar) Majlis Perkahwinan Adlin – Emilda

adlin-emilda1

Dengan sekali lafaz, pengacara dan pelakon Adlin Aman Ramlie, 37, sah bergelar suami kepada aktres Emelda Rosmila Abdul Hamid, 29. Mereka dinikahkan oleh penolong pendaftar perkahwinan, penceraian, rujuk kawasan PGA Ulu Kinta, Zainudin Abu Arshad di Masjid An-Nur, Batu 8, di sini, tepat pukul 5.28 petang tadi. Dalam majlis yang berlangsung secara sederhana itu, Emelda menerima wang hantaran RM30,000, mas kahwin RM1001 serta tujuh dulang hantaran daripada Adlin. Kami di Media Malaya mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat kamu berdua.

adlin-emilda2

adlin-emilda3

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

15 comments

  1. Selamat Pengantin Baru…
    Aksi malam pertama jangan lupa Bluetooth dgn public ok

  2. eh lancau ko ni gila kape?? ko pi lah main ngan anjing dulu pastu bluetooth kat kita semua ok

  3. apa daaaa… To Adlin n Emelda…Tahniah!!!!

  4. Suka hati akulah mau tulis ape…suruh emak engkolah main dengan anjing pastu bluetooth dgn public….

    • lancau ni mmg kurang ajo..xde adab..mesti pangai mcm setan gk..tah2 bohjan n tahpepe lg la sesuai utk die..

  5. apa2 ajelah janji korang bahagia kan kan…to adlin and emilda tahniah,semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…wish u luck.

  6. to lancau>>>> ko ni memang dasar lancau!! hahaha alah ko pun ngan babi kurap pun ko main gak..hahaha bye

    • Oit korang ni apa la….korang ni apa la,yg korang jeles sgt ni nape? adlin ngan emelda sedap2 dapat main,korang plak gado tak tentu pasal hehe…

  7. to adlin n emelda…congratulation…
    hope bahagia sampai bila2…
    sweet la…
    cantik baju2 pengantin korang..

  8. emelda cantik sangatt.. adlin segak memang sepadan.. bertuah emelda dapat adlin.. mesti romantik kann.. orang yg garang ni depan je tapi hati dia lembutt tau… insyaallah

  9. semoga adlin dan emelda bahagia sampai akhir hayat…very sweet couple..

  10. what the hell...

    adlin si mulut jahat….sbr jew lar t emilda…hahahahaha…

  11. wah! cantiknya emilda apa pakai tudung pasti adlin terpikat dan harap emilda dan adlin hidup bahagi sampai anakcucu……….. amin!

  12. Astagfirullahaladzim…kepada Si L**C** cuba la tanam kan nilai2 murni yang baik dalam diri anda. Sekiranya nanti anda sudah bertemu jodoh, nak ka rahsia (perhubungan suami isteri) relationship intimate di perhebah2kan? Jadi lah umat Nabi s.w.t yang di terima ke syurga. Amin…

    Saya doakan semoga anda menjadi seorang yang disegani dan dihormati. Amin…

counter statistics