Wednesday , October 1 2014
Home / Dunia Artis / (Gambar) Majlis Perkahwinan Aida & Saiful

(Gambar) Majlis Perkahwinan Aida & Saiful

Tanggal 4 Jun 2010, menjadi detik terindah bagi pemenang musim pertama Gadis Melayu, Khairul Normaadiah Zali atau Aida, 25 dan suaminya seorang penyampai berita TV3 Saiful Nizam Ismail, 28.

Pasangan ini telah selamat diijabkabulkan oleh ayah Aida, Zali Ismail di rumahnya di Bandar Country Homes. Dengan sekali lafaz sahaja mereka berdua telah sah bergelar suami isteri. Lagi gambar mereka di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

8 comments

  1. memang cun gadis melayu ni…

  2. bukan stakat cun je, tp full package la kiranye gadis cmni.. bijak, lemah lembut, sopan santun N blablabla… tanye la makcik2 kt luar sane, sape tak nak menantu cam ni.. bertuahnye saiful. elok2 layari bahtera rumahtangga, ye… moga kbhgiaan kekal sampai hujung nyawe.. amin3X…

  3. wanita yg baik utk lelaki yg baik : )

  4. wahhhh comeinye.. sepadan gtu..meriahnye.. sejuk mata memandang.. bertuah si saiful ni, wpun tak menang top host (musim pertama, nurul syuhada yg menang tu) tp leh gak bace berita, pastu xde gossip2 panas liar kureng tetiba leh tawan hati gadis melayu… kelas gtu!!!!

  5. sama padan..semoga berbahgia hingga ke akhir nyawa..

  6. btul tu, pempaun baik tuk lelaki baik, doakan je jodoh nye
    hgga ke akhir hayat……….

  7. Same cantik Sama padan..wahh ramai artis kawin nie…moge bahagia yer..kalo dah ade anak tu share2 laa gmbr baby…hehe

counter statistics