Friday , January 20 2017
Home / Dunia Artis / (Gambar) Majlis Perkahwinan Nur Lydia Ibtisam

(Gambar) Majlis Perkahwinan Nur Lydia Ibtisam

Siapa yang tidak mengenali Nur Lydia Ibtisam? Dia adalah pelakon utama dalam sitcom popular Impian Illyana di NTV7 yang memegang watak sebagai seorang remaja. Wajah genit comelnya ini siapa sangka beliau sudah berumur 28 tahun ketika artikel ini dikeluarkan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Amyra Rosli dan Amar Baharin bengang akaun palsu nama mereka

Pasangan suami isteri paling popular, Amar Baharin & Amyra Rosli bengang apabila terdapat orang yang ...

4 comments

  1. masa kenduri nie aku ada la…
    sbb aku nie cousin dia….
    huhuhu…
    meriah giler arr……

  2. teringin nak tengok muka husband lydia ni dari dekat… Nampak cam misteri je kan…

  3. eeeeeeee tak sangka dah kahwin. patutlah senyap je.
    rupa rupanya sdg bahagia dirikan masjid
    aku ucapkan semoga lydia berbahagia hingga ke anak cucu.
    woi, adik beradik aku minat gila kat dia tau

counter statistics