Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Majlis Resepsi Datin Paduka Umie Aida & Datuk Paduka Khairuddin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

16 comments

  1. 1st???wuahahaha…nape muka umie xdew seri??baju pown mcm atromen jew…huhuhu

  2. wahhh…. mmg umi aida nmpk biasa2 je klu lam tv atau lam gambo, maybe 'xmesra' lensa kot tp bile jupe face to face, cantiknyeeeee dia, truly natural beauty, xyah makeup pun cantik…hmm tatau aaa mate len, bg aku aaaaa

  3. bese laa..dh bese bergaye pkaian pengantin..xde seri dh..lgpn kawen dgn org tue..hahaha

  4. sesia aje nikah kat mekah, balek pakai baju seksi… jadi tatapan umum…huhuhuhuuuu….
    baik ler bagi duit umrah tu kat org yg memerlukan…

  5. bkn nk kate umie neyh xcantik…cantik umie neyh..tapi tym bsanding twu….xnmpk serinyer pown..masam mencuka jew muka

  6. xberapa nk kesah..

    ya lo…mcm x rela jerk…x pon…ati x epi..masam jerk dia

  7. mana tak beseri nya? Andartu terlampau kawin dgn duda botox kah kah kah!

  8. kah..kah.kah..kah…aku memang x tahan gelak tengok muka suami umi… mcm pondan…
    mana lah dia cari ni…
    lagi pun hari tu cakap dh nak pakai tudung… amboi kat mekka.. tutp sume… dtg balik kl….dh mula lah artis ni nak tunjuk body die.. meluat aku tengok..

  9. kang dia senyum lebey2 org kate overexcited plak…. tu psl dia serius je erk.. hmm apa pun bg aku Umi tetap cantik

  10. tau tak naper nampak cam biasa jer,sebab yang laki tak pakai tanjak.yang perempuan pulak tak pakai veil…

  11. aku xpahm r..sume nk dat0,datin r,sri r,paduka r..cket ag maharani plk.huhuh

  12. tu pasal..nikah kt mekah nk amik berkat katenye..sanding pki seksi2..tu la..kalo dh artis tu mmg perangai ssh nk berubah..xbleh ke pakai tu xdedah dada ? bengong..yg laki pn same jer..ske la bini tayang dada kt org ramai..duit byk..ceh

counter statistics