Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Majlis Tunang Zizan Nin

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-fouziah-gous-bercuti-mediamalaya

Sekitar Honeymoon Fouziah Gous, suami & anak (9 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar Fouziah Gous dan keluarga menikmati percutian bersama di Langkawi, Kedah sempena ulang ...

11 comments

  1. sejuk mata memandang… semoga jodoh terus berkekalan…aminnn

  2. nasib baiklah dia pilih pompuan macam ni…jauh bezalah dengan rozita che wan dulu tu…

  3. Ya Allah ComeL nye Due2 BaKaL penGAntin nih…mmg sesuAi SangAt Lar…

  4. nasib baik dapat pempuan macam ni, nasib baik xdapat pempuan macam AWIEZZ ni dok mengomen orang macam bagos & menyibuk tepi kain orang yg suka dok ngumpat xhabis2, kepada brother mantap zizan, gua solute sama lu demi ibadah

  5. Ngumpat apanye klu satu dunia leh bace blog ni, bkn Malaysia je, xde password protected pun… klu komen tu melanggar hak asasi manusia, report je yg berkenaan, diaorg tau le nk trace camne utk amik tindakan, simple!

    • hahaha..ramai dh x suke ewizz..ko kene tuko nick n gambo la pasni ewiezz ooii..tp kawen dgn artis ni phm2 jela..laki pelok sane sni..huhu

      • ade aku kisah… bknnye kenal pun hehehe lain le klu depa2 tu client aku, komen punye psl smpi aku kalah tender bidding seme2 tu, aku bimbang gak ;). tnggu aaa kena banned kang baru aku tuko nick. gambo ni tatau aaa nk tuka camne sbb aku lupe doh password gravatar aku…ish ish ish. tol aa member aku kate, side effect bius satu badan, beribu2 lemon neuron mati…huhuhuhu

      • Jgn gadoh2 yeh…

  6. Pandai Zizan carik bakal isteri…

  7. jgnla gaduh2..
    dah suratan hidup masing2.
    hidup kita sendiri pun kita xtahu lagi mcmanakan???

counter statistics