Friday , September 19 2014
Home / Gossip Panas / Gambar Maria Farida berpeluk dengan Shahz Jazle

Gambar Maria Farida berpeluk dengan Shahz Jazle

Tahniah kepada MStar kerana berjaye membongkar kisah percintaan Maria Farida dengan anak ikannye, Shahz Jazle. Ini bukan cerita baru, krew Melodi sudah lebih awal menerjah kedue-due pasangan ini. Namun jawapan yang diberi sangat mengecewakan, iaitu “No comment…”

Tapi pihak MStar berjaye mengeluarkan gambar berpeluk Maria Farida dan Shahz Jazle dan gambar print screen perbualan antare emak ikan dan anak ikan yang bersayang-sayang di laman twitter.

Berita unggul mStar Online

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

14 comments

  1. women, stop abusing young men.

  2. diorg ni saja je..ala2 artis glamer la sangat nak kata "no comment"..nak tgu org kejar tny betul ke tak…huhu..kalau mmg nak rahsia tak de nye dia update kat tweter dia camtu…poyo's giler..ini lagi satu cara nk dapat publisiti murahan..

  3. uwekss…abg??? patutnye adik…

  4. aku xla kisah sgt dorg k bcinta ke hape ke..tp yg aku bosan bl tym kne terjah, no komen..ngaku je pn ngape..xde sape nk mrh pn..bkn laki / bini org…sok2 kot khwn,bru la tehegeh2 ckp kt sume org,dh jodoh…sume 2 propa…

  5. xde nye kekal pn..syok2 mcm tu je..sok2 clash gk..wakakakak//tu la artis..

  6. Pergh berani juagk anak ikan dengan MILF ni.
    Mau kene gune gambir gak la baru game.

  7. sijantan tu nape bodoh benao nak awek yg sama umur dgn kakaknya! Klu dia di couple kan dgn budak artis baru yg digosipkan dgn siNabil tu, barulah sama cantik sama padan.

  8. BARE TUA DOS ,TOK NYAKUT DOS, LONGGAR

  9. kalau dah 'rengat' sangat tu….buka lah semua baju tu…lepas tu main lah di tengah jalanraya…….lagi syok tau.

  10. siorg nie knp???
    siap nk bpluk..
    pk hot sgt ar tu….
    dasar anak ikan..

  11. terus amputlah. apa pluk pluk tak panas

  12. alah ler dah tua dah muka lawa pun kalau tua tak lama juga,,,,:p

counter statistics