Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Mawi dan Ekin di Kota Kinabalu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

65 comments

  1. a’ahlah ish…ko pun tak kurang juga. mengumpat orang macam diri seorang ulama…anyway, perbetulkan diri sendiri dulu, betul?

    • bukan ngumpat tapi dah depan mata ckap la apa yang patut bulat..ko sokong la org mcm 2 bulat..nak ckap aku ni bagus sgt x la…alhamdulilah aku x rosakan diri aku mcm org2 mcm 2..salah ke sesama islam ckp macam 2..bia di landasan yg betul…dah nama pun bulat kan….bulat jgk la hati nye 2..jgn marah bulat he5

  2. menyampah la aku tgk mika kuaga ekin nie..tgk muke pompuan bawak bby 2 lagi tulus wajah nye..muka org baik2 namapak je tulus..teserlah keayuan nye

  3. aku taip pun dah x btul dah..kalu nak btudung 2 bia btl2..kalu stakat nak tudung pakai mcm 2 baik xpayah..masih nampak payu dara..mencemarkan org lain yg pakai tudung je..kot ye pun nak berfesyen bia tutp bahagian dada..jgn plak baju sume atas punggung…cari la baju labuh ckt.mawi 2 nasihat la ckt wife engkau 2..2 la dapat budak ynag x bermoral mcm..dah tua susah najk lentur..sepattnya dari dulu famly dah ajor anak2..

  4. kebanyakan artis ni di jadikan mentor anak muda zaman sekarang…kalu kite dah jd perhatian org,berpada-pada la..setiap pergerakan kita jd bualan org,kadang-kadang aku pun terfikir..macam mana la artis ni x kena mulut celupar masyarakat…mane x perangai dari dulu dah macm 2..dah plak 2 bertudung pun masih mcm 2..kalu di tegor leh peminat macam 2…pandai la cakap.. "lantak la dorang nak ckp apa"..kua melodi suma 2..bukan org yg buka aib org tapi die sndiri dah mengaibkn diri sendiri

  5. ekin ni,kau jgn malukan suami kau..suami tengah meningkat naik..jgn di sebabkan kau..mawi jatuh tersungkur..penampilan harus di jaga,event dalam bilik air pun penampilan harus di jaga..apatah lagi dah jadi tontonan umum…aku harap benda ni harus ambik dari sudut positif la ye..bukan untuk engkau je…suma artis2..masyarakat umum aku xnak ckp..sebb artis dorang macm 2..kebanyakan nya la…aku xsuruh kau pakai kurung ke..jubah ke..tapi tshirt yg di guna 2 bia labuh . x ketat..event ketat pun baju..mesti labuh..pas2 pakai tudung tutup bahagian dada..wat pe lagi nak tunjuk buah dada kau kat org..malu la aku tgk pompuan mcm 2..kdg2 org yg bukan muslim pulak tanya aku..die pernah terbaca cara penampilan seorng muslim..macam 2 ke..kepala tutup..tapi setiap lengkuk badan masih nampak..aku hanya tersenyum..sebab aku x tau nak ckp apa..siapa org yg die jdkan cntoh nama engkau ekin..isteri kepada mawi 2..sebab die kenal mawi yg jenis ciri2 sorang muslim or alim la dulu..tapi mawi skrg banyak berubah..wallahualam..

    • asal ekin pakai tudung mcm tue. Aku dh x ske fesyen mcm tue. X elok sgt. Seksi btul ekin

  6. Erm, V shanti ni wife eizlan eh..yang bj pink tuh adik ekin ker???

  7. ye la bulat ni..betul apa si ish ckp 2…x slah tegur benda yg x btul..kalu die nak dgr alhamdulillah..xnak sudah la…jgn kite jd org x bertamadun.ambik la dari sudut positif..

  8. Fuyoooo….makin besar oooo tetek ekin pasti mawi menetek malam….ataupun dah ader mamat yang sorang ni yang rasa tetek ekin lebih dahulu dari mawi opppssss…terlepas cakap plak….

  9. ooo mawi oooiii…. tegurlah isteri mu itu…nih bkn cara tutup aurat yg btol…nih tutup urat…..bkn skrg ko ke yg pikul dosa si ekin tuh???? or ko rela ke neraka….pimpinlah isterimu sebaiknya mawi….

  10. ye la aku sebagai lelaki pun muak dah tgk muke ekin nih..lain la suami yg popular..ni isteri pulak nampak over acting..jgn la terhegeh-hegeh sgt..malu la ckt..kalu isteri aku la mcm 2..nauzubillah mintak simpang la dapat pompuam mcm 2..tegedik-gedik je…….dah suami org penampilan buat la cara suami org ye……

  11. Jangan sesekali angkat artis sebagai role model ataupun mentor….carilah yang betul-betul beriman & beramal untuk
    dijadikan mentor….kalau nak jadikan mentor orang-orang yang berilmu…dekatilah para ilmuwan yang sebenarnya….kalau nak jadikan mentor dalam bidang ugama….carilah di majlis ilmu bukan di pentas artis….

    • 2 la masyarakat kite sekarang..artis la mentor dorang..sebab artis yg lebih menonjol dari pandangan masyarakat..kenapa x para ulama or ilmuan ke di tonjolkan lebih berbanding artis…saya x salah kan masyarakat lua dalam bab macam ni..budak2 sekolah terutamanya or remaja la..setiap pemakaian artis sebolehnya dorang akan ikut.sebagai artis..harus sedar jagalah pemakaian,penampilan.terutamanya bagi yang dah pakai tudung..kalu yg x pakai tudung 2 lain cerita..

  12. btl tu dr rem..huhu

  13. Yang penting mawi cakap sedap ditengok dan sedap di romance hehehe

  14. lancau kau dah rasa tetek ekin dulu ke..ko ni bia betul..ke aku yg dah rasa dulu…ni rahsia kite la kan lancau

  15. korang ni gile ke power dgn lan…bodo la ko..ke koni same2 gay> hahahah

  16. Itu sdh pasti arrr..masa study dulu…honestly sebelah dada kiri ekin ada parut tapi sedap ooooo hisap tetek ekin

  17. Yang tuuuuuu xboleh bab takut pregnent lagipun ayah dia garang hehehe

    • sape ayah die? tengku mahkota johor?

    • kau ni lancau..yg kau buat sampai pregnent jgn la..mesti kau x sempat nak buat..die dah clash dgn kau…alah garang ayah nye 2..x kemane..dah termengandung kau kawin je la..mahu x mau ayah die kawin kan jugak dgn kau…kalu ayah die marah cakap la aku xjd kawin dgn anak engkau..x ruginya engkau..

      • ko ni MENTAL LA AKU RS..GILER..SIAN TERGILE KAN IKIN…PDHL IKIN KENAL KO PN IDAK..HAHAHAHA..PEGI SPITEL CEK BALIK LA OTAK KO TU..SIAN2
        DESPERATE

  18. HAHAHA..GILER POWER DGN LAN…BODOH TU!!

    • kalu x gile x la mcm ni CEH oi…ko pun bodoh same..baca blog ni he55555555

      ko ni mesti org gaji ekin n mawi..maaf la CEH oi..kalu kau ahli kuaga ekin ke mawi ke..dah tercakap aku n lancau td..kalu ko nak tau lancau..byk cerita lbh hot lagi 2…wait n seeeeeeeeeeee

      • giler ker aku sedare ikin n mawi..plz la..aku xminat langsung deme ni..dh la poyo n gedik..haha.,ko tu ckp mcm ko tu bapak ayam jer..toi la kan..haha…sian xde keje yg bgs2 utk ko..ptt la ko tu gay,,.hahaha!!

        • aik bile mase aku ckp kau gile jd sedare mawi n ekin 2…ko 2 kalu x reti baca,baik duk diam je..aku bp ayam ke mak ayam ke ko peduli ape..ke ko nak aku jdkan engko ank ayam..dah kau x minat deme ni..wat pe kau menyebuk kt cni…eeeeeeeeee x malu pompuan ni..entah2 khunsa kot

        • a.aa..la ceh ni..sibuk je urusan power 2…kalu ko baca btul2 bru kau fhm..engko 2 yg anak aym kepada power ek…satu agensi la korang 2

          • ye la..kite org satu agensi..die ank ayam aku he5..pandai SIBUK ni..CEH 2 x laku dah 2 la..asyik x puas ati dgn aku..

          • giler la ko..setan!!

          • bawak bertendang.. hehe

          • memang dah sah la…aku dah ambik dara dia dulu…

          • korang ni mmg gile la power dgn si lan…bodo tu..merepek je..sian korang tergile2 kan ikin tp ikin xlayan..hahaha..bodoo je korang dua ni!

          • ceh ko jeles ke aku dgn lan pilih ekin jadi anak ayam kite org..yang ko pun bodoh same layan kami dua wat pe..ha…ha….ko tau x lan tu lebih pro dari aku..ko nak try la dgn lan 2..pompuan macam ko layak jd mcm ekin 2

  19. ye la horey kan….aku sbg lelaki meluat je tgk pompuan mcm 2..muak dah..x hbs2..je…laki bini sama je 2..macam mane org x kutuk kan..hari2 kite jamu mata dgn laki bini 2..thn depan heboh cerita babun dua org ni bercerai…confirm suma channel tygkan muka mawi lafaz cerai…intresting la ckt kan?

  20. dlm majalah urtv baru2 nie, ekin ada nasihatkan gadis2 yg kehilangan dara.aku pelik btul lah…. diri sendiri x btul, nak nasihatkan org.. ish3x ape punya org da….nmpak sah diorang nie kebanyakannya penipu n hipokrit. ms dia senyap2 bertunang pun, kitaorang family dah tau berapa ribu hantaran. tp dlm paper, ekin kata tak tahu brapa mawi nk bagi… tak ke penipu besau dia!!! dulu idup dia sekuarga susah, duduk kat flat larkin, tup2 bila berkawan ngan mawi, tetiba jd senang. kan ke ajaib bin muslihat! walaupun dia kta beli umah pakai duit pencen bapak dia ngan campur jd duta produk kecantikan yg murah tu… bole ke mampu beli umah mahal 3 tingkat? duit mawi jugak pakai..kesian mak mawi, sakit pegi klinik kerajaan je… anak kaya tak dpt rasa kemewahan anak…ekin yg perabes duit ia…huhuhu

  21. Sokong horey kesian mak mawi sakit gi spital kerajaan jer sedangkan bini sedap2 je menikmati kekayaan ko mawi.

  22. Tengok baju ekin tu sampai nampak perut dia sebab seluar dia low cut..isk3 tak malu betul si ekin nih…Yg si mawi tu boleh lak dibiarkan bini tu pakai cam gitu…

  23. Ekin muka putih tangan hitam camner tu

  24. Apasal dia sibuk nak nasihatkan perempuan yang takde dara ? Aku pun pelik cerita kat URTV tu .

  25. Macam takde benda lain nak cerita kat URTV . Pasal dara pun nasihat kat gadis 2 lain…Apasal ? Takde cerita lain yang terlintas kat otak ..Benda macam itu pun nak cerita .

  26. Rasanya masa study lagi dah tak dara tgk cara jalan pun dah tau dah…waktu aku dgn ekin tetek dia masih lagi fit tapi pas kami putus dgr cita dia couple dgn mat rempit sendiri mau ingatlah kalu mat rempi hehehehe

  27. macam2 cara dowang pakai tudung skang.. haha

  28. bodo giler! xde ms nk lyn..ko dgn lan tu gay aku tau..!! hahaha

    • ceh asal mata ko tebeliak mcm 2..ha.ha..takut aku tgk..patut la x laku dalam agency aku..cam ne la ye..mata tebeliak..kepala pulak botak..konon nak jd mawi lah ye..ko mmg patut tau pun.xkan x tau pernah jd anak ayam kite org ha5..brapa kali pun ko ckp kite org ni bodo…x lama ko pun jd bodo sama…xde masa ko lyn jgk cerita bodo kite org ha5…hu5…

  29. bodo..jamban power gile!!

    • ceh..ko 2 yg bodoh..ko g layan power 2 wt pe…ko ade pa pe ke dgn power 2

    • ceh ko 2 yg bodo.. ko g lyn power 2 wat pe..muke engko ms kck ek..mcm ju-on je…ha..he…

      • sape plak layan die? ke ko yg suke power? hahaha
        giler

        • eh ok ape ade jgk org suka kt aku..ko 2..sape yg suke…kalu die suka kat aku..ape masalah dgn engko..ye tak? KAWAN2…kesian aku kat ko tu ceh…aku takut mata ko 2 juling tgk aku je..he.he…

  30. erm.. xabes2

  31. x salah si obri nih pegawai bank
    mak bapak antau gi belajar sampai dpt ijazah
    tup2 nak jadi artis

  32. ikin tu…hmm….suka konek kecik mcm mawi…bkn mcm kita ni….y besar2

  33. semoga anda sume dlm lingkungan org2 yg beriman..cukupla..ermm cun ar minah nie..wife eizlan yusuf yer..emm cun bgtt!!…

  34. The very the meluat couple

counter statistics