Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / (Gambar) Mawi sebagai Duta Merrybrown

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

17 comments

  1. brape agknye MerryGoBRound bayar die eik?

  2. mawi cap ayam! hahahhaha

  3. awat kikin tadak? tak glamor la lagu tu

  4. ade lagi ke org mkn marrybrown kt msia nih??
    fasha sendat i rasa dorg byr dia skit je, bg diskaun murah2 je..
    maklumlah populariti dah merudum

  5. alahai mawi…x hnsem la ada rambutttt……..

  6. dah x laku mamat ape job ko bg kat dia pon die kebas..bg job wat iklan..jamban pon die kaut!!hehehe maklum populariti dah jatuh merundum!!ni pon meribowm byr murah sbb die bg diskaun….

  7. Bodoh betul la …memang la Marrybrown tu buatan Malaysia tapi tokey cina …entah2 tukang masak pun cina …..apa la ..orang Islam mana boleh makan masakan orang bukan Islam .Tak prihatin betul …ajak pulak orang ramai2 makan kat situ …..eee…geram aku orang Islam yang jahil agama ni….kerana nak duit sanggup promote..

  8. si ekin tu menempek je kat Mawi tu …entah apa kerjanya ….

  9. eiii meluat aku tengok gambar budak botak ni laaaa!!

  10. Atilia betul ke marrybrown tu restoran china…sebab Glam pun x pernah dengar restoran marrybrown tu wujud…eeeee geli lah cam gitu kalau bukan restoran Halal…Restoran china…

  11. Bukan la restoren cina …Cuba la tengok tokeynya cina dalam gambar tu…kalau tokey orang melayu …pekerja Islam ..tukang masak Islam …barang2 halal baru la terjamin.

  12. Ha..ha..ha lawak sangat mawi dalam iklan merrybrown ni…abis takder job lar tuh..tokey sate pun jadiklah ekin…

  13. X PERNAH DENGAR DAN NENGOK PUN MARRY BROWN NIH KATANYA RESTOREN CHINA

  14. Restoran cina iiiii geli nak makan

  15. MB ngat mawi jd duta byk org kot mkn kat MB..
    Tp sebaliknya..
    sepi sj..
    ahaha.. slp pilih daa

  16. sekali sekala aku tengok mawi nie bleh tahan…..kdg2 mcm owg sakit pon ada……….mata pun lebam semcm ja….ada bini simpan…swuh la jaga suami sama……..geli haku tengokkkkkkkkkk

counter statistics