Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Maya Karin peluk Remy Ishak

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

16 comments

  1. Oh.. Ini ke namenye peluk… baru aku tau peluk cam nie… nice2

  2. apa ni…keja nk kondem org….inilah jadinya klu 1 blog da xdak bahan….kwn aku la kata…tp aku sokong!

  3. Jom register di *remove by Poyo Ganaz, please contact us for more information*. . .website sosial malaysia . .law anda berminat nk jadi admin . .ikuti syarat mudah yg dsediakan k .. =)

  4. peluk??hmmmm….

  5. poyo ganaz:nak bahan apa der?blog sendiri pun xterbahan?apa pasat??…aku sokong apa yg try ckp…ko xyah la vote down dia….ko ni student ka stupid?apa guna komen klu suma nk yg elok² jah….apa da….klu cm tu ko tukar button bwh ni 'submit puji pujian' jgn ltak 'submit komen'….ada paham?

  6. waaaaa…..tima kaseh kwn….atas sambutan anda….ada juga org good thinker cm cubaanganaz…..mmg ganaz la kata2 cubaanganaz…jgn ganaz saja tp POYO heheh..poseur!

    • wow cepat reply adik beradik ni. memang betul2 nyamuk cubaan menjatuhkan blog ni. Haha.. sukati korang berdue ler nak kutuk ape. mak tak sentap langsung. Haha

  7. klu ko xkisah mesti xda respon kn? ;p

    • dah name pun ruangan komen, walaupun aku jenis tak kisah, komen2 nyamuk macam ni aku suke layan. Hehe.. udah2 la tu tukar name banyak kali, gune satu name cukup

  8. ganaz tapi kantoi

    alah..klu cm tu ko tkar la nma ridsect ka apa ka….nk pggil org nyamuk lak….tui…ko tkar la nma 'poyo ganaz' ke 'kokyok panaz'….bru masuk ngan pic tamil barati ko tu…tau apa tamil barati?

  9. hahaha.tamil barati…

  10. udah-udah tukar name byk kali, aku tetap tau ko orang yg same. ape yg ko komen ni tak memberi kesan langsung pade aku. ia hanye buat hati ko sendiri yg sakit sbb aku tak layan. Hahaha!

counter statistics