Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / gambar Mazlan Pet Pet angkat Marsha

gambar Mazlan Pet Pet angkat Marsha

1

Gambar kontroversi yang akan menaikkan nama Marsha sebagai artis yang hanya popular di majalah-majalah kerana imej seksinya. Babak ini diambil dari filem yang akan ditayangkan iaitu Senario The Movie Episode 2: Beach Boy.

Nampaknya, seorang lagi pengarah filem di Malaysia yang mengikut cara pengarah filem barat iaitu George Lucas filem Star Wars (— menggunakan Episode). Sebelum ini Prof. Madya A. Razak Mohaideen yang meniru M. Night Syamalan.(— muncul dalam filem sendiri)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

6 comments

    • skang ni ade contest saper cepat komen artikel ke??? WOI akal kau dapat prize ape for first komen???

      • aku xdpt pape..besa r..mediamalaya ni nak duit je tau..bukan reti nak bg penghargaan…cuma aku suka mengomen2 ni…best…luahan perasaan beb..hahaha

  1. amboi akal ko ni nk jd pemes kt sni plak ek dgn komen2 panas ko tu..wkakaka..xpe kite geng..hahah
    aku x suke marsha ni gedik gle..mcm la lawo sgt..hahaha..poyo je ckp suke yusri kru..xde mase nk tgk cte senario ni buang mase je..bkn nye besh pn..merapu2 n tergedik2 je..hahaha

  2. biasa je dia nih..tatau aaa x penah jumpa

  3. xbaik kutuk orang..dah itu anugerah allah padanya nak buat macam mane..
    try tengok dulu baru kata tak best…tp bg kita marsha lawa dan senario best..

counter statistics