Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Gambar mesra Datuk K & Siti Nurhaliza

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

3 comments

  1. o.. klu datuk k ngan siti romantik, mesra bla bla bla.. tapi klu mawi ngan ikin plak org kate gedik itu ini yg buruk2 tu seme aaa diaorg, yg baik2 tu seme aa Siti ish ish ish ish… wpun aku ni bknnye peminat Siti ataupun Mawi tp xsuke aa sikap sesetengah pihak yg double standard.. as long diaorg tu bergelar suami isteri yg sah, biaq pi aa diaorg nk mesra2 pun, just jgn over plak misalnye cemolot depan public, yg tu 'simpan' aaa lam bilik tido hehehe..

  2. mmg mawi n ekin tu gedik….nk wat cmner… x suke x suke x suke…

  3. kan sweet jika tok ti pakai tudung betul2 camtu.Nampak 100x lebih kemas & cantik.

counter statistics