Friday , September 19 2014
Home / Dunia Artis / Gambar mesra Diana Danielle dan Farid Kamil (7 Gambar)

Gambar mesra Diana Danielle dan Farid Kamil (7 Gambar)

Sejak mereka kahwin, agak kurang cerite mengenai mereka kecuali cerite bunting pelamin & pakaian protokol polis untuk majlis kahwin yang di sentapkan oleh peminat tempoh hari. Namun ini tidak bermakna mereka menyepikan diri. Melalui Instagram kedua-dua pasangan ini, gambar-gambar mesra mereka berdua ini sangat secocok sering dimuat naik. Lagi gambar mereka selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

17 comments

  1. harap2 berkekalan kemesraan ni smpi branak pinak jgn dh ada ank, bini ntah kemana laki ntah ke mana…hilang kemesraan

  2. bukan bahagia sgt pon ..menujuk jea lebih.. sebelah farid bukan berkenan sgt perangai DD yg kalah diva…mentang duk bandar ngan sebelah family farid uat mcm org kg sgt…. DD kena igt bila kawin ngan anak ngan kuarga mentua pun kena sama..ni tak…mak dd lebih over lagi…

  3. Nampak macam dlm drama je. Biasa sgt berpeluk dlm drama, dah yg real life tak nampak sweet langsung.

  4. aku mmg x suka laki bini ni tp adik aku blh minat gile kat mamat ni sampai hancur hanset die aku baling.. ape taknye penuh ngn gbr fk..nyampah aku

  5. Hairan Bin Ajaib

    Kenapalah korang suka sgt kutuk2 org… Dah bagus sgt ke korang ni..

  6. biase la jeles mengatasi segala-galanya.. lantak dieorg la nk wat ape pon, da kawen, ape kate korang yg da kawen ni pi amik gambr peluk2cmni pastu publish kt fb ke twitter bagai, jgn dok dengki kt org lain je.

  7. sweet sgt..berseri2 muke dorg..=)

  8. korg semua lagi bodoh…….

  9. Biarla dia nk tujuk….halal da pun….yg membodoh…bodohkan org tak cerdik kot….apepun selamat berbahagia Dd dan farid…ape pun komen diatas mmg hak peribadi…tp kata2 da melambangakan iq yg smart dan tak bape nk smart…

  10. Dah lumrah hidup..lau tak kutuk2 inda tha siuk kn d paibunkn…slm

  11. 2org ni adalah pelakon yang paling aku tak minat

counter statistics