Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Gambar Mesra Shahz Jaszle & Noor Neelofa, punca putus Maria Farida

Gambar Mesra Shahz Jaszle & Noor Neelofa, punca putus Maria Farida

Ruangan Teropong di BiPOP hari ini menulis mengenai hubungan Shah Jaszle dan Maria Farida. Shah Jaszle telah meminggirkan Maria Farida ketika shooting teledrama Azura arahan Aziz M. Osman di London dan Paris. Malah dikatakan dia menghantar SMS minta putus hubungan dengan Maria Farida dek kerana seronok bersama Neelofa sehingga pulang ke tanahair.

Tips buat Maria Farida; Good looking guy + good looking girl = Bye bye good looking mom.

Gambar-gambar Shah Jaszle dan Neelofa di London dan Paris selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

36 comments

  1. so far this neelofa is pretty gorgeous!

  2. iskh…mamat nih lg…bg hero laen la plak..meluat tgk mamat nih…neelofa…cun sey…jgn bikin kontroversi lbh cam fasha sandha udah…

    • aq mnt gler arrrggggghhhhh kt shah jaszle….pmnt fnatik laaa….aq mmg xlpzkn pluang tgox cter drama2 yg dya lkon….bia la dya nk brcnta dgn sap2 jnji xkco hdop korg suda….kontrvsi dya dgn mama rina pon bkn poblm kta…dya plkon phm la skt…neelofa ni mmg cntx sesuai argggh jgax dgn shah jaszle hahahaha…

  3. kata tak suka dgn pompuan melayu…pompuan melayu kan suka control????

  4. mmg cun pn..tp mamat tu bkn nsem mane pn..idong pelik..wakakka..x abeh2 cte dgn pempuan tu ni..blakon xde mane..hakktuihh!!

    • woi ngok!Idung anugerah dari Allah…. jangan kutuk anugerah allah…kesimpulannya,sebelun nak kutuk otang,cermin diri dulu

  5. kata suka minah saleh…haih!

  6. patutlah ade gosip neelofa x ngam dengan anzalna, ex-gf shah jaszle masa dewi remaja hari tu..

  7. dua pasangan sejoli 😀

  8. aku tak suka mamat ni sebab dia penah kata tak suka perempuan melayu..abis muka mamat dia mcm Omputih ker?

  9. haha..bodo nye jntan…blagak lg..ko ingat minah salleh tu sume bgos???sng dapat je….

  10. ???

  11. si shahz ingt ad ke omputih yg nk kn dye…sibuk kte x mnat ngan owg melayu….taik btul….nyampah ak…laki poyo cni…

    kalu neelofa ni bijak, dye xkn mudah trpengaruh/ jatuh cinta ngan si mamat ni….wat ssh jer

    dhla bajet handsome….

    • betu la lu cakap beb…hidung mamat tu tak mancung langsung…kemek je mcm hidung biasa tahap 'biasa sangat'…dus!…

  12. ala korang kutuk2 shah apa ke heh nya,korang yang nakkan maria 2 kan

  13. lawa makeup buatpe..tgk pmpuan muslimah,cntik orignal.,chaya tpancar je..

  14. Aku mencari mangsa untuk dikecewakan…Aku tgk Neelofa calon yg sesuai utk dicerai-beraikan hatinya…he he…Dah lama aku tk kluar 'hunting'…

  15. kta tak nak melayu girl. .yg dia asyk couple dgn gadis mlayu apa hal. .jga apa yg anda ckp trutmanya jd artis ne bap smua dok tgok n dgr . .hehe peach

  16. what ever.. yg pnting lofa ttp cntik…

  17. korang memang secocok

  18. cantik kat luar tapi ibaarat bertanduk di kepala bercabang di lidah tapi org tak nampak.. suka menjual nama dgn vip sana vip sini, memecah belahkan hubungan org lain, tabur fitnah pukul canang menjatuhkan air muka org yg berpengaruh. Cerita lain takde, asyik2 pasal hubungan vip itu je. Kenapa murah sgt dgn menjual diri dgn publisiti murah!

  19. eeeeee…… x ske… asal pn kelantan doh si lofa tu…. "menate beruq sap ghes mke budu…." mcm tu lah loghat nye kot…. erk…….. low class…… wek..wek….wek……kuang3….

    • woi!!!!!!cakap biar beradab beb!Kelantan2 jangan main…..Ape yang low clazz high klass?Cakap bandar high klass ko heh?kecek molek sikit deh bro!Mu ingat kelas mu high sangat??/Dasar orang berfikiran kolot!Baik shahz jaszle la dari mu tu!

  20. "menate beruq sap ghes mke budu…." HAHA I LIKE .
    (sayang31)kau anak jati kelantan kan?alahai MALANG nasib kau kan?mmgla ktorang byk kelas,mcm2 kelas ktorang amik xmacam kau kelas fardhu AIN pun failed.nak tau kenapa?sbb kau tu poyo.I SWEAR,aku menyampah gile dgn org2 kelantan.perangai cam HARAM JADAH!!xtau la kenape.sebab terlebih makan budu kot.budu tu dahla lama diperam,mcm arak…kahkahakahakah

  21. ala lagi cantik fazura,,,manis,ayu,……….

  22. orang kelantan boleh ke pakai seksi?'

  23. Tak masuk campur

    Jangan komen sangat, kita pun belum tentu betul…………..yg pergi letak gambar ni pun kira mengaibkan org jugak………….

  24. Jangan dikomen anugerah yg Allah beri pada setiap insan.Kesian Shah kenapa korang suka komen Shah. Bagi aku walaupun aku lelaki aku bangga kerana Shah artis baru yang pandai menghayati watak dan mempunyai pakej yg lengkap sebagai artis.

counter statistics