Tuesday , December 23 2014
Home / Gossip Panas / Gambar Mimi One Nation Emcees yang…

Gambar Mimi One Nation Emcees yang…

Kami rase Mimi-lah artis yang paling sesuai untuk berlawan dengan Mizz Nina bile menyebut tentang pakaian yang seksi seksa. Tapi dilihat pade gambar di atas, kami sedikit kecewa kerana Mimi kini tersangat kurus seperti seorang drug addict (— nak tiru Amy Winehouse mungkin). Kami ingatkan papan bengok ape tadik.

Mimi, walopong sore mung sedap tapi kalau badan macang ni orang Malaysia tak pandang. Mereka mahukan yang seksi-seksi seperti Mizz Nina. LAWL!

Tapi siyes kami suka lagu Mimi yang kuda hitam tu. Waduh! Teringat gambar Mimi post seksi, Bikin kami ketuk lutot deh.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

7 comments

  1. baju merah tu mcm nmpk tut je…hmmm…

  2. BODOH N XDE MARUAH!!

  3. mcm pelacur jer…

  4. sape create dis blog huh???mmg kelakar gaban tol dis pic…muka tue cantex tp klu dah terlampau kurus + make mcm tue mcm opera+jerangkuk idop tau…ahahaha…1more thg nak sgt tau bio mizz nina tue coz 2x dgr n tgk interview skit2 ckp dia ank org kaye…klu btl pun jgn lah asik ckp jerk makin menjd lah si mizz nina tue…speaking memanjang kami nie semua ade dip, degree n ada jgk master n dll tp tak lah lupa bahasa n asal usul

  5. dulu tym bdn dy berisi xdela seksi cmne…hmm

  6. semua dia buat kerana nak duit

  7. mizz nina tak pandai nyanyi laa..lebih baik puji stacy walaupun belum bkesempatan menyanyi kat luar negara..laki dia pn bukan nya kaya nak mgada2 blgak sgt sbb ank org kaya..hak tuihhh!!nak muntah aku>>!!laki mizz nina nyanyi lg teruk.mcm org takde semangat je..xD

counter statistics