Tuesday , August 21 2018
Home / Dunia Artis / (Gambar) Misha Omar bergaya Kasual

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Johan As’ari minta Polis siasat rumah Tun M (3 Gambar)

Umum ramai ketahui, kini sedang rancak Pihak Berkuasa sedang menyiasat skandal kewangan yang melanda negara ...

7 comments

  1. Dia ni xda la jongang mana..

  2. i nak berkenalan gan u.kiter pernah jumpa kat airport klia.but a long time ago………

  3. izzati binti mohamad

    salam cinta pada misha omar buat apa kata kita jalan jalan mana tahu misha omar suka ke tak iliveyou misha omar dan i nak misha omar jumpa i sayang misha omar sejak kita berdua tak bercerai misha omar maink cantik i suka misha omar ismyou i hansem ok misha oamr salam cinta pada misha omar.

  4. izzati b.t mohd nor

    misha omar i minta maf i tahu misha omar marahkan i sayang misha omar iliveyou misha omar i tak sagaka misha omar marahkan i rindu pada misha omar ismyou misha omar kaula misha omar marahkan i nak buat keputusan misha omar i betul betul cinatkan misha omar di dalam hati misha omar dan i dah pergi tahu keluarga misha omar emak kata i nak pergi dari sini misha omar selamta tinggkal i harap misha omar ada anak kita sebelum i tak boleh tahan dengan misha omar lagi salam cinta pada misha omar apa keputusan i nak kahwain dengan datuk siti nurhaliza misha omar baju bepail selamat tinggkal. salam cintamu pada siti nurhaliza dan i.

  5. izzati ni sakit jiwa ke

counter statistics