Sunday , September 21 2014
Home / Gossip Panas / gambar mummy peluk Black

gambar mummy peluk Black

Kita tahu kan mummy tu gelaran Mas Idayu oleh Black Mentor. Hehe. Penulis dah paparkan gambar girlfriend Black Mentor, kini penulis nak kasi hangat sikit dengan pelukan tanpa nafsu “mummy” dengan Black Mentor nie.

mas-idayu-black1

mas-idayu-black

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

21 comments

  1. haha…tgk gambar k-2….mana idayu taruk tgn tu?
    hahaha…gatai no…..

  2. KEJUNG JAP BLACK.

  3. U BLACK I'M WHITE

  4. ape la nk jd..artis mmg ampeh je sume..xtau malu ke!

  5. iya ke tak bernafsu…..
    aku tgk muka dia bernafsu aje….
    sempat lagi tangan tu kat situ…

    • oiitt..sape lak yg bernfsu..??ntah2 ko???ehehee..artis mlayu kena kuarkan cita kontroversi..br laaa org kenal..kalau tak,mkn nasi sardin jelaaaa

  6. gebunyer….mas idayu……..

  7. Pasni kompom black dapat bahagian dr mummy…
    Rasalah engko kelentit janda black….

  8. black or white ?

  9. gebu mender nyer..mekap je lbh..haha..cube xmekap..mengerunkan je..hahaha

  10. hmmm…halal nikah tu… mana le tahu kot2 ade jodoh

  11. katanya hanya hbngn mcm mak n anak…tp aku rasa mak ngn anak ikan…hahahaha

  12. selambe je peluk2..mmg la pangkat kakak-adik. tp xperlu la. adoaii

  13. ish ish ish….

  14. klu aku….. sumbat je…. mcm nak btg sgt tu…..tp air tak byk.. stkt bg stim boleh la

  15. rodok je… smpi tganga stim

  16. ek'eleh biase r tu setakat cam tu. ape yang nak di hairankan? lantak dia r nak bernafsu ke tak? korang sume pun kalo jadi cam diorang pun, aku rasa same je sumenya….

  17. lavenda addawiyah

    ape la korang x baik kate kat orang kubur kan masing3

counter statistics