Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Gambar Najwa Mahiaddin

Gambar Najwa Mahiaddin

Yalls kenal tak awek cun nie?? alah…yang nyanyi lagu bersama Malique Too Phat tu. Lagu “Kau Yang Punya”. Okeh, kalau yalls tak perasan gak.. Najwa ni pernah join nyanyi lagu yang same dengan Hafiz AF7  mase tugasan Hafiz AF7 untuk lagu yang sama lah.

Haaaa…yang itu-itulah.  Suare power mak aii. Meleleh yalls dengar suare die…

Okeh,f.y.i.. mengikut sumber-sumber yang Mak Bedah percayai lah.. Najwa ni adalah anak kepada TPM kite tu. Tapi Najwa ni mmg bagus yalls. Sbb die tak menggunekan pangkat ayah die tu untuk orang kenal siapekah die.

Hailah..suare power, cantik, and ‘down to earth’ lah. Full package. Agaknye bile nak kuarkan album ye Cik Najwa? Mak Bedah nak jadi org pertame yang membeli album tu. Oh.. Bagi peminat – peminat muzik Jazz dan Neo Soul, bolehlah beli album die nanti ye. Meh kite beramai-ramai naikkan industri hiburan kat Malaysia ni.

Jamahlah sikit gambar-gambar Najwa nie yer.. ok cau cin cau.. bye yallsss..

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

21 comments

  1. hmmm mmg humble je, jarang dgr cite… tp cam lain je gmabo atas tu. tak chubby cam dulu. tak kenal gak memula tuh…

  2. "full package"?? kalu tgk gambar dia bersama family tu, it looks like she missed something very important thing as a muslim…tudung..she might be a "great package", but not "full package"….ini hanya sekadar my personal opinion…

  3. klasik je rupa dia nih…

  4. hmmphh…. exactly like father…good luck sis, for your future undertaking….

  5. like father like son…………

  6. Kesian bapaknya, selalu cerita pasal Islam yang betul (ISLAM PAS X BETUL KATANYA) tapi anak tak nampak macam berpakaian ikut Islam.

    • skrg dh bnyk artis yg kembali ke pangkal jalan…

    • x semestinye org yg x pakai pakaian ikut cara islam x bagus…yg awk 2 pakai ker tudung..klau pakai tudung pon ckp syarat2..baik sangat ker awk..ckp ker amal ibadah awk??please klau nk komen tu jangan libatkan plitik..take a note..don't judge a book by the cover ok…

  7. pakej yang blum tntu blh pkai dlm tiket msuk syurga…doa la sme2 smg minah ni kmbali ke jln yg betul.

  8. x pyhlah mrah najwa hnya krna x pkai tdung..org2 yg pkai tdung pun lum tentu hati baik…..apalah org Melayu ni..ckit2 nak mngata org….xde krja lain..

  9. jgn komen lah pasal tudung2 nih.. ini bukan anak nik ajis atau haji hadi… mmg la style nya gitu
    tak payah nak didik bab2 agama nih.. asalkan kerjaya nya cemerlang.. ayah dia yg paling dekat dgn dia akan bagi tau dia apa yg patut dia pakai kalau itu perlu..

  10. chantekla so humble…langsung tak gunakan populariti bapak dia..
    even nama pun taksama….
    berjuang dgn 100% bakat sendiri…

  11. doakan jer dia bertudung dan amalkan ajaran islam sepenuhnya…dulu orang suka kate artis sane sini seksi dan macam2 lagi…tp sekarang diorang jadi lebih baik dari kita..cth: noorkumalasari, wilma…artis baru pun skrg banyak yg dah berubah ke arah +ve. kita doakan je diorang. jangan pulak nanti bila diorang yg berubah, masih ada sesetengah diantara kita yg sibuk mengata dan mengutuk sekarang ni tetap xberubah atau jadi lebih teruk. Hanya Allah yang mengetahui apa yang akan terjadi…

  12. Ntah, aku heran juga org melayu nie. Sibuk sgt nak suruh org pakai tudung, xtau lg dia tue baik ke tidak pakai tudung. Dia dah besar, jgn risau, dosa dia tanggung sendiri. Mana2 lelaki yg takut nak tgk aurat Najwa, jgn lah tgk video klip dia. Even dlm Islam dgr suara yg mendayu dayu pun salah, so xyah sibuk2 dgr dia lg kalo dah mcm tue. Tp bila dgr lagu Britney Spears, lagu Beyonce, x lah pula salah. Hairan aku hairan. Apa2 pun, aku memang sokong Najwa. Jarang dgr artis melayu dpt nyanyi lagu2 mcm dia. Semua best2 belaka.
    So, tuan2, dan puan2 sekalian, isu dosa pahala, kita serah pada Najwa k. Sudah2 lah nak mengutuk, dosa korang mengutuk tue lg besar lg kot dari dia x pakai tudung.
    PEACE!

    • Tegur dan ingatkan saja……terang2 helaian rambut tu akan bertukar jd ular di alam akhirat

    • Tp bapa dia cakap fasal nak jaga Islam,ckp org sesat,ank sendiri x tutup aurat..sebaiknya tarbiah ank bini dulu le kalau nk jadi champion Islam.Lg pun memang hukum Islam kena tutup aurat.sebagai Muslim mana boleh kata dosa dia tanggung sendiri.T/jawab muslim menegur dn berpesan2 perkara yg dilarang.

  13. aaron..what stupid statement from u..
    bukannye sibuk tapi tudung itu wajib..
    its not about good or bad..but it is our obligation as a muslimah to pertaining islamic rules..
    buruk and baek kita tolak ke tepi dulu..pokoknye wajib..
    itu yang kita cube nasihatkan..
    agaknye awak ni jahil sangat tentang bab agama ni..
    dah alme tak pegang sejadah kot..

    • saya setuju benar tentang go gerila, tudung itu wajib, bermakna tak pakai dah sah berdosa, itu memang perkara dasar dan asas, memang kena dan wajib dipatuhi, soal orang pakai tudung ngata orang , orang tak bertudung akhlak baik, itu bukan urusan kita, Tapi pada saya tak pakai tudung dah sah tak berakhlak agama, sebab agama menyuruh bertudung dan dah termaktub dalam quran, jadi tak payah kita yang jahil,yang tak dalam agama, nak komen menyokong tak pakai tudung……..sebab haram dan halal jelas dalam Islam……….So u all jangan nak membelakangkan agama.

  14. Aaron..jgn jadi mangkuk hayun,bercakap ikut sedap mulut.Kalau x taufsl Islam, belajar atau diam jer,x komen bodoh

  15. Pkai tudung x wajib..yg wajib ialah TUTUP AURAT..

counter statistics